Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Špijunsko-trgovinski rat
Povratak na članak

Huawei je tužio Amerikance

Nova runda kinesko-američkog sukoba bez kraja

Komentari 9

I1
ing-12345
11:35 08.03.2019.

Ovo je dobar vic. Državna tvrtka iz komunističke diktature sa doživotnim predsjednikom tuži demokratsku vladu SAD-a

VL
Avatar salaso
salaso
11:45 08.03.2019.

Problem je nastao ,kad su i drugi htjeli prikupljati podatke,a ne samo ameri…..pa na njihovom hardveru i softweru ne možeš pola stvari isključiti/ugasiti tj misliš da si ugasio, a podaci se šalju....gps radi....itd..

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:56 08.03.2019.

tek su mi sad postali draži ti kinezi. znači, amerima ne daju mogućnost da im upadnu u sustav.. a 5g mreža će biti fora, sve će se povezati na nju, upravljati uređajima... a to deep state želi, upravljati, nadzirati. gotova je orvelova dinastija, nestaje zmija. baš je fora gledati trzaje amerikanaca kad su shvatili da su ih kinezi prešli na svim visokotehnološkim poljima, od svemirskog programa (tamna strana mjeseca), satelita (lovci na satelite), protubrodske rakete, potrošačka elektronika (koja je baza za vojnu, ono u čemu su rusi pali, nisu povezali dostignuća u vojnom sektoru sa potrošačkim), pa sve do obične poljoprivrede (uzgoj riže u slanoj vodi). rast kineza koji osvajaju nobelove nagrade je posebna priča. plus da pola američkih nobelovaca u zadnjih 15 godina su kineskih korijena. gubitkom vodstva u tehnološkom sektoru amerika postaje luzer, nije navikla pratiti druge, ali sad nema više kenedija da pokrene neke programe, imaju trumpa kojeg blokira i senat i kongres, a čovjek ima ideje, ali su suprotne dubokoj državi. bez velikog sukoba ovo neće završiti. kina ima više brzih vlakova nego europa. godišnje gdp im poraste za cjelokupni australski gdp! kina je kotač koji se zalaufao... slijedu ju indija. to je 3 mlrd potrošača. gladnih svega. sa idejom. i mogućnostima. zapad je priča ispričana, treba točku netko staviti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.