Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf ili provokacija?
Povratak na članak

Turistička promocija s porukom: U Hrvatskoj se trati vrijeme

Reakcije s inozemnih tržišta sjajne su, samo na Facebooku post “Croatia will waste your time” namamio više od sto tisuća ljudi, kažu u HTZ-u

Komentari 20

DI
dinamojavolim1
14:06 15.02.2016.

karolina a da procitas cijeli tekst na reklami?

VL
EN
enresu
14:45 15.02.2016.

Vecernji i jutarnji se opet sramote sa svojim poznavanjem engleskog. "Naime, na stranici 'Croatia Full of life' objavljeno je kako ćete, u prijevodu, u Hrvatskoj izgubiti vrijeme ako je posjetite." "HTZ je očito pokušao napisati da će u Hrvatskoj kvalitetno potrošiti vrijeme, no uz takvo znanje engleskog to im nije baš pošlo za rukom." Poptuno krivo, ali što očekivati od ovih šta dolaze iz SDP-ove škole engleskog Ingrid Antičević.

VL
4M
4mazge
14:34 15.02.2016.

ivane....da zaista si u pravu....ali!.....tako se može pisati ako si skupljč aforizama....pisac....novelist.....slobodnjak....ali ne i djelatnik HTZ-a. Tad treba s najvećim oprezom sročiti slogan i pripaziti da ni slučajno nema dvostruko ili višestruko značenje!.....te ako djelatnik nije sposoban iznjedriti nešto prihvatljivo.....onda se umjesto blamaže odluči potrošiti nešto novaca i pozove se stručnjak....imamo ih!

VL
4M
4mazge
14:39 15.02.2016.

na jednom mjestu ima uskličnik....pa slijedi veliko slovo....ta verzija je promašena totalno! Ova druga još i nekako.......ali......gdje je profesionalac? uostalom,tko je odobrio da ovo može na službene stranice?....odgovornost,što je to? Zašto ja kao žitelj ove lijepe zemlje moram gotovo stalnolno trpjeti sramotu zbog ovakvih?

VL
Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
06:05 17.02.2016.

Što se moglo očekivati od poražene srpske vlade ? Je li netko mislio da je slučajno maknut grb s prometne dozvole ? Je li netko mislio da su slučajno maknute crveni kvadratići sa logoa HRT-a ? Je li netko mislio da je slučajno otkazano pokroviteljstvo u Bleiburgu ? Je li netko mislio da su slučajno obustavljena iskopavanja grobnica komunističkih žrtava ? Je li netko mislio da je slučajna bila namjera maknuti grb s registarskih pločica ? Je li netko mislio da je slučajno Radman postavljen za ravnatelja HRT-a ? Do sutra bi se moglo pisati o takvim "ciljanim slučajnostima" ! Ništa nije bilo slučajno kod prošle vlade !!! Oni su provodili sustavno zatomljavanje svega hrvatskog i to zasigurno po direktivi s nama bliskog istoka !!!

VL
I9
ivan.994
14:02 15.02.2016.

Prije bih rekao da novinari ne znaju engleski... Napisali su: U Hrvatskoj ćete gubiti vrijeme. Dok ne odlučite koji od 8 nacionalnih parkova vam je najdraži. Jer je teško odlučiti budući da su svi prekrasni. Dobra reklama?

VL
Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
14:17 16.02.2016.

Tekst je odličan ako se shvati na pravi način! U tom je poanta, vrlo su duhoviti ! Ovo nije fail ni lapsus

VL
JO
Jole1958
14:13 15.02.2016.

možda bi trebalo "Croatia will fulfill your time"?

VL
Avatar kenshi
kenshi
21:05 15.02.2016.

Moramo ostati pozitivni u ovim teškim vremenima. Prvo, reklama "Croatia will waste your time" odvratiti će potencijalne turiste da dođu u Hrvatsku pa će se tako smanjiti zagađenje i teret na okoliš. Drugo, potpuno nesposobni kadrovi koji se inaće nikada ne bi zaposlili dobili su radno mjesto zbog podobnosti pa "zarađuju" nekakvu plaću u mjesto da "trate vrijeme u Hrvatskoj".

VL
Avatar Zoran_Karakremenko
Zoran_Karakremenko
15:17 16.02.2016.

U Hrvatskoj se trati vrijeme ... ... kad si mlad i nezaposlen !

VL
Avatar Herceg-Bosna-Mostar
Herceg-Bosna-Mostar
10:14 17.02.2016.

pipl mast trast as

VL
MR
MRUDante
13:55 15.02.2016.

garavi to zlektorira taj čas...

VL
LA
Lavica7
20:18 15.02.2016.

Citanje Vecernjaka je za mene"waste of time"...i nek mi sad netko objasni kako bi se to moglo pozitivno ocijeniti??? Stvarno sramota. To je jednako pozitivno kao i kad se Premijer obratio gradjevinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.