Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićeni u zagrebu
Povratak na članak

Htjeli su orobiti blindirano vozilo, a šef bande naredio je: Pucaj po svemu!

Policija je bandite uhitila nekoliko sati prije negoli su planirali izvasti pljačku u Sigetu

Komentari 8

OB
ObrenM
21:43 04.06.2015.

Stvarno je policija obavila vrhunski posao,te je osim materijalnog sigurno spasila i neke neduzne zivote.Cestitke i na objavljivanju "casnih" podataka razotkrivene bande.Ovdje mirise i na spregu kriminala sa bivsim zamjenikom drzavnog odvjetnika.Jedino je neoprezno objavljivati podatke nacina kako su otkriveni,jer bi to moglo upozoriti potencijalne kriminalce na propuste uhicenih,da ih ne otkriju na slican nacin.

VL
Avatar Getrib
Getrib
12:39 05.06.2015.

Još bi samo trebalo da navedeni pripadnici bande posjeduju originalne putovnice nabavljene na ilegalnom tržištu.

VL
A1
Ante_1964
13:56 05.06.2015.

Pljačkali su tijekom rata i sada bi opet,treba njima vize tako da znamo tko nam sve ulazi,ti banditi bi vjerovatno s guštom ubili nedužne ljude kao i policajce,imali su od koga učiti od 90. do 95.

VL
BJ
bjafra
08:43 05.06.2015.

Tako se to radi kad se nešto radi!Čestitam policiji!

VL
VI
viluk007
12:47 06.06.2015.

Lažete novinari lažete di će servi to govorit ta oni su nenaoružana nejač

VL
HL
HV_LAKI102
17:03 05.06.2015.

Ovo je cista namjestaljka,lopovi dogovarali akciju telefonski,ma ajmo se lagati.Drugi "uspjeh" ostojiceve policije,prvo su brutalno napali na nase branitelje i ugurali ih kao ovce u crkvu svetog Marka a sad i ovo,i to sve u par mjeseci do izbora.Juce mi se brise komentar samo zato sto sam ovu druzinu poistovjetio sa cetnicima,danas vidim,uskok podize optuznicu protiv Kalmete,sutra ce to biti neki drugi visokopozicionirani clan HDZ-a,sve u cilju podizanja rejtinga propaloj vladi,koja je samo uspjesna na udbinim namjestenim anketama....Lusracija place za njima,vec duze vrijeme!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.