Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Oni su ponavljači'

HSS: Vlada mora odstupiti zbog rejtinga smeće

Branko Hrg
Slavko Midžor/PIXSELL
15.12.2012.
u 17:20

Zbog rušenja hrvatskog rejtinga na razinu "smeća" Hrvatska seljačka stranka je zatražila od Vlade da odstupi.

Zbog rušenja hrvatskog rejtinga na razinu \"smeća\" Hrvatska seljačka stranka je zatražila od Vlade da odstupi.

\"Jedini i posljednji gospodarski parametar koji je bio pozitivan, a s kojim se Vlada toliko hvalila, od danas to vise nije. Rejting agencije smjestile su hrvatski kreditni rejting u smeće. HSS poziva Vladu da odstupni jer je naprosto ponavljač i nije kompetentna voditi ovu zemlju\", napisali su u kratkom priopćenju iz HSS-a.

Vladu u kojoj je član danas je u priopćenju kritizirao i HNS. - Hrvatska Vlada u najkraćem roku mora ponuditi jednostavan i učinkovit model podrške posrnulom gospodarstvu. Podsjećamo i ističemo da osnovne smjernice modela već postoje te da su ih HNS i koalicijski partneri predvidjeli i prihvatili u Planu 21. Sada je trenutak kada se primjena tih mjera više ne može odlagati - napisali su iz HNS-a.

>>\'MMF nije babaroga koju čekamo hoće li nas zgrabiti ili ne\'

Komentara 9

Avatar madcap
madcap
17:31 15.12.2012.

Narod je bio milostiv prema HSS-u i ostavio im jednog zastupnika. Sljedeće izbore nećemo ponoviti istu grešku.

AR
arjavas
17:37 15.12.2012.

I onda prepustiti HSS- da vodi vladu . Friščića za predsjednika Vlade , Ovog Hrgu za prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva, Pankretića , za ministra poljoprivrede , ( možda ovaj put ne zbriše) , a onu kak vele "homofobinju" Petirkurku za ministricu vanjskih poslova , ta bu otvorila sva vrata u Europi ,

SU
suncobran
18:50 15.12.2012.

a neke institucije da i kontroliraju ovakove objave i idu tragom saznanja odavno bi i ovi ljudi završili put Remetinca sad imaju saborski imunitet i još tome nesme se znati istina jer se bliže izbori ali kad pređu u foteljee onda ispadne skandal kao i sa našim ministrom poljoprivrede

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije