Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnjica

HSP dr. Ante Starčević slavi rođendan: Tri su nam godine tek

'14.12.2009.,Zagreb - U Hrvatskom domu u Markusevcu HSP dr.Ante Starcevic odrzana je  osnivacka skupstina stranke za Markusevac,Maksimir i Donji grad.Ruza Tomasic Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
12.09.2012.
u 14:07

U stranci tvrde da baštine i dosljedno provode najstariji i jedini izvorno-hrvatski politički svjetonazor, pravaštvo

Okupljanjem članova i prijatelja stranke danas su članovi HSP-a dr. Ante Starčević, pod sloganom Tri su nam godine tek, obilježili tri godine rada i djelovanja. U sklopu obilježavanja obljetnice osnutka članovi stranke su u Bapskoj, gdje je prije tri godine i održana osnivačka skupština, položili vijenac i zapalili svijeće u spomen na poginule branitelje.

U pozivnici medijima navodi se da je HSP dr. Ante Starčević jedna od najmlađih političkih opcija na razini RH, ali da se ponosi, da baštini i dosljedno provodi najstariji i jedini izvorno-hrvatski politički svjetonazor, pravaštvo.

– U te tri godine postali smo respektabilna politička snaga koja po svim ozbiljnim anketama zauzima visoke pozicije, a predsjednica stranke Ruža Tomašić već dulje vrijeme zauzima šesto mjesto po popularnosti političara na razini RH. Ulaskom Ruže Tomašić u Hrvatski sabor HSP dr. Ante Starčević stekao je legitimitet i legalitet da nastavi započeto, a to je da sve pravaše, starčevićance i demokršćane okupi pod okrilje svog političkog projekta Pravaški kišobran – piše u priopćenju.

>> U HSP Ruže Tomašić prešlo 55 članova Đapićeve stranke

Komentara 16

CV
crna vrana
14:18 12.09.2012.

postavljala kojekakve uvjete.

OB
-obrisani-
14:20 12.09.2012.

cestitke ruzi hrvatskoj

CV
crna vrana
14:16 12.09.2012.

Čestitamo Ružinoj stranci treći rođendan uz bitnu napomenu da od tog njenog Pravaškog kišobrana neće biti ništa ako ona bude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije