Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

HSP dr. Ante Starčević: Cvik nije bio "žrtva"

U priopćenju ističu da je Ruža Tomašić hrabro ušla u borbu s narkomafijom za vrijeme svoga saborskog mandata i tako se javno uhvatila u koštac s borbom protiv droge na hrvatskim ulicama.

Komentari 3

VA
varior
22:07 19.02.2010.

Svako poštovanje i divljenje za Ružu, da smo svi takvi ! O smeću cviku ne treba trošiti rječi

VL
DV
dvorskaluda
13:26 19.02.2010.

Taj Cvik se želi uklopiti u sustav \"funkcioniranja pravne države\" u kojem su svi lopovi, ubojice, korumpirani, narkodileri, svodnici i ostali talog - žrtve. Jadne i nevine žrtve zavisti . Svi su im jalni na njihovim karijerama, nad njihovim glamuroznim životima..... MA MOŠ MISLIT. Da imamo neku pravnu državu, takvi kao taj Cvik i njegove priležnice, pomoćnici, zaštitnici - ležali bi u zatvoru barem po 25 godina bez prava pomilovanja ili otpusta prije proteka roka. A da imamo posliviju koja zaista prati, proganja i uhićuje taj talog - mnogi ne bi preživjeli niti uhićenje.

VL
Avatar punkufer
punkufer
13:29 19.02.2010.

Narkoman, diler i kriminalac se usudi nekoga prozivati! To ljudsko smeće treba u zatvor i na prisilni rad, a ne mu davati prostor u medijima. Gospođa Tomašić je imala hrabrosti uhvatiti se čišćenja prljavštine s naših ulica što policija nijee bila u stanju napraviti. Njoj svaka čast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.