Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVNA DRŽAVNA ODVJETNICA

Hrvoj-Šipek održala sastanak sa svim dužnosnicima uključenima u predmet Agrokor

Zagreb: Konferencija za medije Zlate Hrvoj Šipek
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
07.11.2023.
u 16:12

Glavna državna odvjetnica Republike Hrvatske pozvala je sve sudionike sastanka da u roku od osam dana dostave svoje pisane izjave o svom postupanju i saznanjima u dosadašnjem tijeku rada, kao i o sudjelovanju u donošenju odluka u ovom predmetu

Glavna državna odvjetnica Republike Hrvatske održala je danas u Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske sastanak sa svim dužnosnicima uključenima u rad na predmetu Agrokor.

Na sastanku su sudjelovali svi koji su, prema saznanju Glavne državne odvjetnice Republike Hrvatske, u nekom trenutku radili na ovom predmetu, sudjelovali na referatima i u donošenju odluka, nadzirali ili bili uključeni na neki drugi način pri čemu se misli na sve faze postupka, od provođenja izvida, pretraživanja i pribavljanja dokumentacije – financijske i/ili neke druge.

Zatražila je od Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu da analizira odluku Visokog kaznenog suda Republike Hrvatske i dostavi svoj stav o daljnjem postupanju u predmetu Agrokor što će biti tema posebnog sastanka. Na istom sastanku će se razmotriti i izvješće o postupanju nadležnih državnih odvjetništava u drugim kaznenim postupcima vezanim uz Agrokor.

Glavna državna odvjetnica Republike Hrvatske Zlata Hrvoj Šipek pozvala je sve sudionike sastanka da u roku od osam dana dostave svoje pisane izjave o svom postupanju i saznanjima u dosadašnjem tijeku rada, kao i o sudjelovanju u donošenju odluka u ovom predmetu.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Komentara 8

BI
bikica7
16:30 07.11.2023.

Hej, potrošili ste milijun eura za ništa. Tko će odgovarati?

CA
cavecanem
16:44 07.11.2023.

Zanima me hoće li onaj tko je potpisao ovaj ugovor s KPMG i tako nanio štetu proračunu tu štetu i nadoknaditi? Tako to bude s onima koji nisu zaposlenici DORH a pred zakonom smo svi jednaki ne?

HR
hrza
17:54 07.11.2023.

Jedini izlaz : O S T A V K A

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije