Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatsku vode ljevičari, a Poljsku katolici, zato ju je krivotvorinama trebalo ocrniti

Kakva pljuska Srbiji – Macron posjeo Thaçija uz svjetsku državničku elitu, a Vučića u zapećak!

Komentari 14

BA
bakulušić
22:25 17.11.2018.

U Hrvatskoj ne postoje ni ljevica ni desnica pa prema tome, Hrvatsku ne vode niti mogu voditi ljevičari. Hrvatsku vode partizanska i komunistička djeca. Zapala nas najgora solucija.

VL
SA
samoborka
21:18 17.11.2018.

Bravo Ivkosicu,u sridu sve!!

VL
RZ
Rocky.Zg
09:34 18.11.2018.

Hrvatsku vodi HDZ. Moralni i ljudski šljam. Sekta koja brine samo o materijalnim potrebama svojih članova. Na uštrb svih drugih, tj hrvatskog naroda.

VL
NA
NasaSenkica
23:21 24.11.2018.

Hrvatsku su unakazilli komunisti prekrajanjem granica te istovremeno progonili i raseljavali Hrvate..

VL
Avatar zong
zong
12:15 18.11.2018.

Da, najveća pljuska samoj Francuskoj!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
20:13 17.11.2018.

Izrael vu "Šestodnevnom ratu" ni bil agresor !!! Sam je pokazal okolnim divljim plemenima kaj se dogodi ak ideš "čačkat mečku" i saka im čast. Taj rat je mnogim i den-denes uzor i primjer kak se ozbiljno dela posel !!!

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:25 18.11.2018.

Židovima u Hrvatskoj imovinu su oduzele izdajničke ustaške vlasti zbog rasnih zakona koje je potpisao Mile Budak. Oduzele su ustaške vlasti u ime poglavnika i Nezavisne države Hrvatske. I ubile vlasnike te imovine, redom, od kuće do kuće. Nakon toga su do vlasti 1945. godine došli staljinisti čije su vlasti u skladu sa svojom doktrinom o narodnoj imovini konfiscirale i nacionalizirale svu imovinu koja je prelazila određeni cenzus kako bi iskorijenili kapitalizam. I to svima redom bez obzira na rasu ili vjeru. Prema svojim načelima. Tako da su Židovima u okviru cenzusa vraćene nekretnine ako su slučajno bili preživjeli rati i ustaška temeljita ubijanja. Dio Židova se iselio u novostvorenu državu Izrael i prisilno se odrekao svoje imovine zbog toga. To je bio nepravedan staljinistički sustav koji ipak nije dugo trajao. Međutim neusporedivo je ne vratiti od ustaša oduzetu imovinu već samo njezin manji dio s masovnim i sistematskim ubijanjima svih Židova što su radile ustaške vlasti samo na temelju rođenja.

VL
DJ
djakputnik
17:15 17.11.2018.

E, moj Milane, jabuko sa grane, Tito je 1967. bio u pravu kada je tvrdio da je ta cionistička banda agresor. Nije li? To dokazuju i dan-danas, kada koriste Hytlerove metode protiv Palestinaca koji opravdano brane svoj teritorij.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.