Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatskoj treba i Junckerov, ali i kanadski program revizije svih troškova javne uprave

Možemo misliti da smo najprivlačniji, no Hrvatska je prošla put od dječjeg igrališta investicija do njihova zgarišta

Komentari 5

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
16:30 01.12.2014.

Još 79 dana Josipovića na Pantovčaku... A onda slijedi potpuni krah ove tragične "socijaldemokracije" u Hrvatskoj, koja jedino zna maštati za regionom bez da je učinila išta za bolji život u Hrvatskoj.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
13:45 01.12.2014.

sad taj novac od Junckerovog programa treba znati dobro iskoristiti...ideološke rasprave u EU su između onih koji koji žele promjene i reforme i onih koji se njima opiru i žele status quo, a tako se ne može naprijed

VL
IM
Imerian
01:10 02.12.2014.

nama budalu treba da se oslobodimo okova,..i da počnemo živjet od svojihkoje smo većinom prodali.A, prirodnih bogastava.Shvatit ćeš možda iako sumnjam kad padne sirija i iran o čemu pričam.

VL
Avatar pf
pf
13:12 01.12.2014.

Sve je jasno. Rodijački i politićki uhljebi na fiktivnim mjestima javne i državne uprave moraju natrag na selo u čobaniju, odakle su ih komunisti dognali rasparanih gaća. Tuđman i HDZ su učetverostrućili troškove državne i lokalne uprave. Švercerskim tečajem su ništili industriju, pretvorili u nekretnine i prodali domorodnim HDZ-tajkunima za 1 kunu. Otvorena je rupa od 200 000 nezaposlenih, a time i proračunski prihodi. To nam nisu napravi četnici, nego domorodne GMO hrvatine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.