Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manjak stručnjaka
Povratak na članak

Ovo je zanimanje koje kronično nedostaje Hrvatskoj

Navodi kako su zbog manjka dimnjačara ograničene neke od osnovnih zadaća lokalnih samouprava i dimnjačarskih subjekata, poput kvalitetne zaštite od požara, trovanja, zaštite okoliša i uštede energije

Komentari 4

TH
than
13:13 28.11.2016.

Dimnjacarski skolski programi ?!?!?! Sto smo mi jos uvijek u srednjem vijeku ?!?!?! Uzmes nezaposlene, osposobis za dimnjacare i rijeseno. Kakvo skolovanje. Istina da ne znam gdje ce toliko dimnjacara raditi...

VL
OT
Otto11
13:32 28.11.2016.

Uz građevince, konobare, kuhare, informatičare, doktore, sestre, sad nam još fali i dimnjačara. Mislim da treba preispitat rad Zavoda za zapošljavanje, njihove kriterije, te ljude koji su na burzi.

VL
DU
Deleted user
12:14 28.11.2016.

Evo posla za kulturnjake i civilne parazitske udruge koji stalno kukaju da nemaju novčeka iz državnog proračuna .

VL
MI
mirkoP
16:38 28.11.2016.

Iz komentara koje vidim, da je ocito koliko ljudi nemaju pojma o vaznosti dimnjacarske struke u suvremenom konceptu sigurnosti gradjana i imovine. U nekim naprednijim zemljama dimnjacarska struka u potpunosti je izjednacena s vatrogasnom strukom. I nema ni gradjevinske aa jos manje uporabne dozvole dok dimnjacar ne stavi svoj potpis. Ljudi, proguglajte malo... znanje nista ne kosta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.