Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA IZ 2014.
Povratak na članak

Hrvatskoj i Srbiji europski novac za zajedničku obnovu i zaštitu od poplava

U sljedeće dvije godine biti uspostavljeni i interventni timovi, a planirana je i edukacija stanovništva

Komentari 11

AP
apolon
18:36 19.01.2017.

Buduci da je Srbija bila teze pogodjena poplavama u 2014god od Hrvatske bili bi bratski da se odreknemo tih Eurica u korist Srbije....Hocemo li tada biti manje ustase?

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
19:11 19.01.2017.

Mene zanima koji novac ide Hrvatskoj, a ne državi na hrvatskim istočnim granicama koja me ne zanima. Za vas bitno da je veznik "i", zar ne? Bilo kakvo bratstvo i jedinstvo, makar virtualno portalsko u jalovoj nadi da će nadoći neko opipljivije "bratimljenje". Znate kako se kaže, u nadi je spas, a nada je k****. Shvatili ste zar ne? A za hrvatski puk i mali podsjetnik, još se sumnje nadvijaju na iznenadno pucanje savskog nasipa s hrvatske strane i uzbuđeni govor Vučića o "ratnim merama" upućen generalu Dikoviću.

VL
PA
Pajdo
19:22 19.01.2017.

Najvaznije da je zajednicki.

VL
BO
bobma
21:08 19.01.2017.

Ni pipnuti ništa 'zajedničko'. Neka EU financira državu nečlanicu ne uvlačeći Hrvatsku u 'zajedništvo'. Hrvatska financira i danske 'dokumentarce' o Domovinskim ratu pa će se nekako snaći i za štetu od poplava. Snašli smo se i u većoj frci.

VL
DU
Deleted user
22:26 19.01.2017.

Kakve veze ima Hrvatska sa srbijom? Koga briga što dobiva i koliko dobiva srbija?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.