Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatskim kuplerajem vlada kultura jataka. Bogohulno je tražiti da u njemu budeš ponizan

Još uvijek nismo sigurni želimo li električara, mesara, lakirera koji su stručni u svom zanatu ili koji bolje od toga razumiju povijest ili zemljopis

Komentari 6

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
22:30 11.10.2018.

Pofukani i Gerovac - blijeda sjena pravih yugo-piskarala iz Yutarnjeg: Ante Kantića Tomića i ostalih

VL
DU
Deleted user
15:45 11.10.2018.

ovaj clanak je primjer..covikova beskorisna velika rvatska skolovanja i silovanja vukovstine u dugim i dosadnim recenicama..a sve moze stati u dvi tri rici..

VL
NO
Norway
19:50 11.10.2018.

Ne traži se poniznost od poniženih nego od bahatih i oholih. Oholost je zvijer zla i tame, proždire ljude, uništava, ne čini dobro nikome. Oholost je grijeh. Dalić je upozoravao cijelo vrijeme nogometnog prvenstva da se veselimo pobjedama, ali da se ne bahatimo nad pobjeđenima. Čulo se od sportskih komentatora kako su protivnici poniženi?! Ateisti ne kuže da se protiv oholosti svaki čovjek sam mora svakodnevno boriti. Tu smo svi jednaki. I nema jednakijih i privilegiranih. Vjernik zna da nije sam i osjeća pripadnost i jedinstvo.

VL
KS
Ksantipa
07:29 12.10.2018.

Oduvijek je Milijan bio V aso, samo to mnogi ne znaju. Oduvijek je on bio mješavina dobra i zla. Dobro za javnost, zlo za materijalno bogaćenje u podzemlju, na svemu onome što podzemlje daje: prostitucija, informacije, svodništvo, pokroviteljstvo, ortaštvo,... Nažalost,, dospio je do vrha vlasti. Represijom i prisilom nad članstvom osigurao je mnoge izborne HDZ-ove pobjede, čak i predsjedničke. Smije nam se u lice i poručuje: Ništa mi Nitko ne može. To je bit svega. To je istina. Vaso ima jako osiguranje. O mnogima koji bi mu trebali suditi i kazniti ga ima dosjee, iz kojih se može izvući mnoštvo kompromitacija, u bilo kom smislu. Kurve su bile u krevetima, autima, vilama, jahtama, mnogiih visokopozicioniranih "časnih" muževa. Brkić ih je spasio otkrivanja te sramote, čak i zadužio. Kler ga podržava jer je spasio brakove, obitelji, društvo,....Kaj god! Osim toga ima i novac, koji je u nekoj varijanti fimi medije izvukao i dočepao ga se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.