Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedna inventura
Povratak na članak

Hrvatski vozni park dostiže Plenkovićev i Milanovićev

Vojsci i policiji građani uvijek vjeruju, a kao ni Vladi, ne vjeruju ni drugim institucijama, od kojih je, zaključuju politolozi koji su radili istraživanje, otuđenost sve veća. Unatoč tome, Plenkovićeve samohvale i tvrdnje da građani vjeruju Banskim dvorima jer “vide smjer našeg djelovanja” takoreći svakodnevna su pojava. Premijeru očito nije stalo do mišljenja ni oporbe ni medija ni do rezultata istraživanja, stalo mu je samo do vlastitog mišljenja o sebi i vlasti.

Komentari 2

DU
Deleted user
07:27 24.04.2022.

Da će Ivkošić braniti Mustača i Perkovića, to ne bih ni u snu pomislio.

VL
IL
ilustrator
09:33 24.04.2022.

e moj milane, narodu je pun kufer onih koji su ni mimo, ni vrit!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.