Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATO-ove borbene grupe

Hrvatski vojnici u NATO-u: Na granici s Rusijom pucaju u vježbi s Amerikancima. Što ako dođe do napada'?

03.12.2021.
u 11:35

U Poljskoj je trenutno 8. hrvatski kontingent, koji broji 80 pripadnika, od kojih je šest pripadnica HV-a. Prema ranijim priopćenjima iz MORH-a, znamo da je “nositelj aktivnosti Topničko-raketna bojna, a misija bitnice je pružanje vatrene potpore Borbenoj grupi”. Temeljno naoružanje je samohodni višecjevni lanser raketa Vulkan M-92.

Ključne riječi

Komentara 82

TA
tabula
12:16 03.12.2021.

U domovinskom ratu smo bili napadnuti i s velikim žrtvama obranili domovinu, a sada bahato šaljemo vojsku pred tuđe granice... Jadno i licemjerno.

AT
atlantisind
14:01 03.12.2021.

Vrattiti ih pod hitno .Necemo da gine nas vojnik zbog Americkog ludila .Vidjeli smo kako su prosli u Afganistanu.Ako krenu na Ruse unistice cijelu Evropu.Toj prokletoj bagri nikad dovoljno moci i novca.

DV
Dvaispodzemlje
11:51 03.12.2021.

Ne želim rat.To je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?