Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KABUL

Hrvatski vojnici osvojili prvo mjesto na natjecanju u streljaštvu

hrvatska vojska
Željko Lukunić/PIXSELL
24.09.2013.
u 17:12

Peteročlani hrvatski tim činili su desetnici Krunoslav Zlomislić i Ivan Korajac, narednik Krešimir Knezek, nadnarednik Mario Smetiško i stožerni narednik Goran Steiner

Peteročlani tim iz sastava 22. hrvatskog kontingenta osvojio je prvo mjesto u timskom dijelu natjecanja u streljaštvu održanom 19. rujna u Kabulu u Afganistanu, izvijestilo je Ministarstvo obrane. Hrvatska je ekipa tako nadmašila timove Oružanih snaga SAD-a i Njemačke.

Peteročlani hrvatski tim činili su desetnici Krunoslav Zlomislić i Ivan Korajac, narednik Krešimir Knezek, nadnarednik Mario Smetiško i stožerni narednik Goran Steiner. Najbolje pojedinačne rezultate od pripadnika hrvatskog tima ostvarili su desetnici Zlomislić i Korajac, koji dijele 5. mjesto, te nadnarednik Smetiško, koji je zauzeo 9. mjesto.

Na natjecanju koje je organizirao tim Oružanih snaga SAD-a sudjelovalo je 70 natjecatelja iz SAD-a, Kanade, Rumunjske, Mađarske, Njemačke, Francuske, Albanije, Velike Britanije i Hrvatske, a u ekipnom dijelu sudjelovalo je 13 ekipa.

>> Hrvatski vojnici navodit će ‘zračne tvrđave’ američke vojske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije