Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRASNOPIS
Povratak na članak

Hrvatski problem je i u tome što neki iskreno misle da na četničku retoriku treba odgovoriti ustaškom

Vi možda niste zainteresirani za rat, ali rat je zainteresiran za vas

Komentari 20

DM
D'Mich
05:56 28.01.2024.

Ništa ustaše, ništa partizani, nikakve suvišne priče, samo dobra vojska spremna na sve i na tome raditi. Što se Srbije tiče većina njihove skupštine plače za Kosovom i Krajinom. Nisu to bezveznjaci nego većina parlamenta. Toga treba biti uvijek svjestan.

VL
ST
strahimir
09:47 28.01.2024.

Da nije bilo usta.ša ne bi dans bilo ni Hrvatske, jer su oni vratili Hrvatima državu i izvukli iz srpske hegemonije, diktature, pljačke, genocida.

VL
TE
tek
00:44 28.01.2024.

Koja je točno ustaška retorika?, i koja je razlika između ustaške retorike i retorike zaštite nacionalnih interesa?? Molim autora da malo pojasni

VL
VE
vecernjitip2
07:57 28.01.2024.

Ustaštvo je ioanko samo uvijek bila reakcija na četništvo. Četništvo bez ustaštva postoji, obrnuto ne.

VL
ŠI
Šime
07:53 28.01.2024.

Najbolji odgovor ovom srolji i njegovim istomišljenicima dnevno na HRT-u prikazivati ujutro,u podne i navečer kako njihov zapovjednik 21.korpusa srbske (četničke vojske)na haubi kampanjole podpisuje predaju Hrvatskoj vojsci i predaje svu silnu ratnu tehniku,a general Stipetić njihovim časnicima dopušta da zadrže samokrese i odu svojim kućama da se hvale kako je srbska vojska "nepobediva".

VL
LL
lijepa_li si
09:28 28.01.2024.

pa da. četnicima okrenut i drugi obraz, a nina i strašne drugove mu "prevaspitat" i utamničit po potrebi!

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
08:12 28.01.2024.

Ne valjda partizanskom kad nema razlike.

VL
Avatar IvanR
IvanR
03:39 28.01.2024.

Ona vreća drekeca kao Šekija zovemo, financiran je davno od istih koji imaju prstiće u Hrvatskim medijima isto.

VL
TH
than
22:58 27.01.2024.

Šešelj je zapravo naša najveća sramota, jer se radi o Hrvatu. Veća sramota i od Pavelića.

VL
EB
Em-Be.123
01:48 28.01.2024.

Čitam, čitam, ali nigdje ne vidim prave odgovore. Pa, dajte, ljudi, naš najveći grijeh je što sami nismo u ovih trideset godina, uspjeli stvoriti pravedno društvo bez privilegija i korupcije. Sposobno za obranu. Uspjeli smo sami sebe opljačkati i uništiti više nego Mađari, Austrijanci, Turci i Srbi stoljećima. Nemamo morala, kršćanskog duha i poštenja, nemamo industrije, ekonomije, modernog naoružanja, jedinstva. A što je najvažnije, nemamo ni mladih koje je takav polufeudalistički pljačkaški društveni poredak otjerao u "pečalbu". Jel' to naš Kradeze očekuje da se oni vrate i brane hrpetine besmislenih i prenapuhanih "privilegičara"? Ma, bravo....

VL
LE
Levanto
11:24 28.01.2024.

Ne bi bilo ni uja, da ni čet...

VL
DU
Deleted user
01:36 28.01.2024.

Covjek je totalno u pravu. Na njihovu retoriku treba odgovoriti kao civilizirani narod a ne tamo nekim nacistickim grafitima i usrasama. Recimo ja bih za pocetak uveo zabranu ulaza u EU za pola njihovih politicara.

VL
HU
Humljak
12:33 28.01.2024.

Opet nas Soroševa ekipa gura da idemo u ustaše kao što gurnuše i naše očeve/djedove. Uvijek spremani na poziv Domovine.

VL
RA
Raptor
09:59 28.01.2024.

Četnička i ustaška ideologija počivaju na sličnim postulatima. I djeluju kao sustav spojenih posuda. Slažem se da hrvatska strana ne bi trebala jednako reagirati na četničku propagandu jer to je primitivizam. Najbolji odgovor je činjenica da smo u NATO-u, EU, Schengenu i eurozoni. To znači da ispunjavamo standarde demokrarskog slobodnog svijeta i da uređujemo svoj susrav. Uskoro ćemo biti i u OECD-u. Odgovor treba biti gospodarski rast i razvoj, razvoj demokracije, razvoj oružanih snaga i sustava domovinske sigurnosti te mudra diplomacija I edukacija mladih da znaju kako je nastala samostalna, međunarodno priznata Hrvatska, da znaju tko su bili agresori na Hrvatsku 90-tih, da znaju što su ciljevi velikosrpske politike i koje su opasnosti. Učiti ih, ne da mrze, već da vole svoje, da poštuju tuđe, da znaju što se ovdje dogodilo i da budu budni. Narod u Srbiji nije maknuo Miloševića zato što je vodio ratove na ovim prostorima već zato što ih je izgubio. To je osobito važno razumijeti. Isto će biti i sa sadašnjim vodstvom. To se ne smije zaboraviti. A likovi kao ovaj na slici zapravo rade strahovitu štetu srpskom narodu i sramota su za srpski narod.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.