Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'mene ne veseli...'

Hrvatski političari o tome da je Milanović ispao zvijezda u Rusiji: 'Nije mu prvi put'

Zagreb: Izjava Zorana Milanovića nakon dodjele nagrada pripadnicima MUP-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
19.10.2022.
u 15:27

To što ruski mediji sad na neki način slave Milanovićeva za Emila Dausa iz IDS-a je obična ruska propaganda koja sad na svoj način i samo u cilju svoje propagande tumači riječi hrvatskog predsjednika

Ne podržavam ideju o obuci ukrajinskih vojnika u Hrvatskoj zato što ne podržavam upetljavanje Hrvatske u ovaj rat više nego što treba. Korektni smo, solidarni i to je to. Dalje od toga ne. Kao vrhovni zapovjednik neću to odobriti. Nisam čuo za prijedlog, ali unaprijed kažem to mi se ne sviđa, to je dovođenje rata u Hrvatsku - vrlo je jasan jučer u svojoj izjavi bio predsjednik Zoran Milanović. I sasvim očekivano te njegove riječi nisu mogle proći bez odjeka i reakcija. Pa i u Rusiji gdje je Milanović, kako danas javljaju mediji, postao zvijezda tamošnjih medija. Što na sve to kažu domaći političari?

Čelnika Domovinskog pokreta Ivana Penavu to uopće ne zanima. Reče, je li Milanović zvijezda i gdje, čiji ga mediji proglašavaju zvijezdom, ne bi trebala biti briga ni Milanovića ni bilo koga drugoga tko sudjeluje u kreiranju hrvatske politike jer bi naše političare trebalo brinuti samo kako dovesti do jačanja naše sigurnosti i vojske te omogućiti što bolji život građana. 

To što ruski mediji sad na neki način slave Milanovićeva za Emila Dausa iz IDS-a je obična ruska propaganda koja sad na svoj način i samo u cilju svoje propagande tumači riječi hrvatskog predsjednika. 

Vesna Vučemilović iz Hrvatskih suverenista ističe kako se Hrvatsku doživljava šizofrenom jer predsjednik govori jedno, a ministar vanjskih poslova drugo.

- A Milanoviću nije prvi put da je zvijezda u ruskim medijima. I to nije dobro jer su za vanjsku politiku zaduženi i predsjednik države i ministarstvo vanjskih poslova. I oni bi se trebali uskladiti, a ne djelovati po onoj - deda šumom, a baba drumom. Oni su u brojnim pitanjima u nesuglasju. Da nisu, onda bi Hrvatska kao država možda odavala malo bolji dojam. Ovako se Hrvatsku doživljava šizofrenom jer predsjednik govori jedno, a ministar vanjskih poslova drugo. I mene ne veseli činjenica da je predsjednik Hrvatske u ruskim medijima bilo kakva zvijezda, bilo da se radi o običnim spinovima, ruskoj propagandi, bilo čemu - zaključila je Vesna Vučemilović. 

VIDEO Milanović preko noći postao zvijezda ruskih naslovnica: 'Predsjednik Hrvatske kritizirao je ideju o obuci ukrajinske vojske'

Komentara 50

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
15:38 19.10.2022.

Na prvom mjestu je hrvatski interes i to treba biti jedino mjerilo. Zato podržavam stav predsjednika, a ostali neka pišu što god žele.

TA
tabula
16:40 19.10.2022.

A ti kontra političari već odavno izigravaju zvijezde u Bruxellesu i za USA interese? Ili bi možda trebalo da im Hrvatska bude iznad svega? Njihove reakcije jasno pokazuju gdje im je interes!

TO
tomzag
17:10 19.10.2022.

Ruski mediji samo su prenijeli kratku vijest, nema govora da je ispao zvijezda. Zvijezda je Zelenski bez premca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije