Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se rješenje za trajni mir

Hrvatski model za reintegraciju Gorskog Karabaha u Azerbajdžan: Armensko stanovništvo može odahnuti

21.09.2023.
u 19:37

"Armensko stanovništvo u Karabahu sada može odahnuti. Oni su naši građani. Nemamo neprijateljstva prema armenskom narodu", rekao je predsjednik Azerajdžana Ilham Alijev

Komentara 18

Avatar Sidewinder
Sidewinder
19:41 21.09.2023.

Rusija gleda samo svoj interes. Izdali Armeniju.

RE
redalert
05:00 22.09.2023.

Armence je izdala njihova vlast. Rusija je posredovala mirovnom dogovoru kojeg su Armenci odbili i krenuli se zapadu. Evo kako se to vraća. Ne želimo Armencima hrvatski primjer jer to znači odlazak Armenaca sa nagorno Karabaha. To znači da se odnosi nikada neće smiriti kako se nisu između Hrvatske i Srbije nakon tog famoznog hrvatskog primjera.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:37 21.09.2023.

Odahnuli zbog hrvatskog modela reintegracije? Idući na redu je model pretvorbe & privatizacije pa će izdahnuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije