Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV SOKOL

Hrvatski europarlamentarac traži: Liječenje u inozemstvu mora biti besplatno i dostupno svima!

30.01.2022.
u 21:55

Za mene nema boljeg kvarta od Črnomerca, tu sam započeo svoj politički put prvo kao tajnik temeljnog ogranka, a zatim sam izabran na mjesto predsjednika Područnog odbora. Črnomerec smatram svojom bazom te sam i dalje aktivan član Odbora gradske četvrti i prisustvujem sastancima Odbora i različitim događajima kad god sam u Zagrebu. Drago mi je da sam prošao sve političke razine, mislim da je to korisno za stjecanje uvida u svakodnevne probleme građane koje mi političari trebamo rješavati i to iskustvo mi u Europskom parlamentu jako dobro dođe.

Komentara 10

AA
Aartur
22:24 30.01.2022.

A tko će platiti to besplatno liječenje? Porezni obveznici? Oni su već prisiljeni financirati na tisuće ovakvih HDZ-ovaca koji se cijeli život bave isključivo politikom i žive od prodavanja demagogije

RO
romobil
05:42 31.01.2022.

Još jedan prorok s vizijom koji nam donosi svjetlo u posvemašnji mrak.Blago Hrvatskoj.

Avatar Cohen
Cohen
11:33 31.01.2022.

On na Marsu, a ne u EU. HZZO na izdisajun i ovako. Ne zna što će s ni 300.000 onih viška koji se liječe u Hrvatskoj za crkavicu, a ni s troškovima liječenja covid pacijenata po bolnicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?