Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donacija

Hrvatski Crveni križ u Grčku šalje 960 setova prve pomoći za izbjeglice

Crveni križ
Ivica Galović/PIXSELL
20.05.2016.
u 09:35

U Crvenom križu kažu da će tu humanitarnu pomoć volonteri i djelatnici Grčkog Crvenog križa koristiti u svojim operacijama podrške izbjeglicama i migrantima na području Grčke.

Hrvatski Crveni križ priopćio je u petak kako će kolegama u Grčkoj, koja se još uvijek suočava s izbjegličkom i migrantskom krizom, poslati 960 setova prve pomoći.

U Crvenom križu kažu da će tu humanitarnu pomoć volonteri i djelatnici Grčkog Crvenog križa koristiti u svojim operacijama podrške izbjeglicama i migrantima na području Grčke. Vrijednost donacije iznosi 378 tisuća kuna.

Pomoć Hrvatskog Crvenog križa bit će dostavljena u središnje skladište Crvenog križa u Ateni, a potom će se distribuirati do prihvatnih centara za izbjeglice i migrante diljem Grčke. Kombi s humanitarnom pomoći kreće iz Zagreba u ponedjeljak, 23. svibnja, stoji u priopćenju.

>>Vlada je odlučila kriminalizirati solidarnost prema izbjeglicama

>>Bivši šef MI6: Europi prijeti ustanak zbog migrantske krize

Komentara 3

SB
silvia_bilic
10:38 20.05.2016.

Nasim ljudima pomoc netreba ili ?

DU
Deleted user
11:34 20.05.2016.

Baš mi je drago što mi možemo plaćati za Merkeličinu glupost.

VA
Valnea
14:55 20.05.2016.

Naš narod gladuje,bez posla,nema se djeci za čokolino i pelene,penzioneri kopaju po kontejnerimaa,a oni šalju pakete onima koji imaju više od nas.EU i Merkel su počinili zločin zbog kojeg mi ispaštamo,bilo nam je dobro u Europi i bez tih psiho pata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije