Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji spektakla koji se čekao godinama

Hrvatski as trkaćim autom prolazi Pelješki most i susreće se s Neverom. Gorjet će stotine baklji na događaju desetljeća

22.07.2022.
u 08:45

Bit će to spektakl na kopnu i na moru. Sve je spremno za 26. srpnja, ceremoniju otvaranja Pelješkog mosta koju režira iskusni Krešimir Dolenčić. Pazi se, kaže, on, na svaki detalj, a stotine izvođača pobrinut će se da taj povijesni događaj ostane zauvijek zapisan u kolektivnom sjećanju. Ceremonija će trajati čitav dan na obje strane, a započet će već ujutro s one pelješke, na Brijesti i onamo su svi dobrodošli. S druge strane, na Komarni, održat će se večernji dio programa za oko 400 uzvanika

Ključne riječi

Komentara 69

Avatar horuk
horuk
09:20 22.07.2022.

Trebalo je naci nekoga tko ce trcati sa stafetom mladosti u cast bivse drzave. Tada bi neki nezadovoljnici ovdje bili sretni.

Avatar Storm95.
Storm95.
09:35 22.07.2022.

Izvrsna prilika za sve ljubomorne i jugonostalgičare da pljunu po državi, privredi, turizmu, industriji, Hrvatskoj, Rimcu.... 😏 you go!

UJ
ujna
09:34 22.07.2022.

Da ga šmrkavi otvara sa svojom svitom onda bi sve za neke bilo u redu, ovako samo pljuvanja na postignuča. Pa nije to most preko nekog potoka jazavčari jugoslavenski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?