Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski apsurd

Uoči izbora gotovo 470 tisuća birača više od punoljetnih stanovnika, demograf objasnio tko su oni

17.09.2023.
u 19:39

U Hrvatskoj pada i broj stanovnika i broj rođenih i broj brakova, sve osim broja birača

Komentara 21

DU
Deleted user
20:33 17.09.2023.

Mislim da to ne bi trebala biti prevelika enigma ako znaš zbrojiti dva i dva ili imaš zadovoljavajući broj sivih stanica u glavi. Ako je u proteklih deset godina privremeno napustilo Hrvatsku10% stanovnika, a nisu se odjavili onda je to otprilike taj broj. Ne znam zašto stvarati senzacije gdje ih ne treba.

DU
Deleted user
21:07 17.09.2023.

Apsurd za neprijatelje vlade. Normalno u Švicarskoj i EU a apsurd u Hrvatskoj? Dajte ne farbajte ljude.

DA
Danu75
20:36 17.09.2023.

Konstantno se zaboravlja broj hrvatskih državljana koji nikad niisu živjeli u Hrvatskoj , a imaju prebivalište u lijepoj našoj . Rođeni i odrasli u npr Njemačkoj , a imaju ovdje imovinu , to je vise od 200000 osoba sigurno , ja sam znam takvih cca 50 , imaju osobnu na ZG , ili negdje na moru jer im je to djedovina , nikada nisu glasali niti ih to zanima , ovakvi Članci su toliko dosadni ili promijenite pravila tko ima pravo glasa , ili vise prestanite , reciklirate teme koje su dosadne , svi punoljetni državljani imaju pravo glasa i to je tako dok je zakon takav !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije