Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatan rast
Povratak na članak

Hrvatske zračne luke ruše rekorde

Uskrsni blagdani samo su djelomično utjecali na ovaj rast, najviše mu je pridonijela geopolitička kriza u drugim zemljama.

Komentari 3

NM
nenad.medak
08:04 12.05.2017.

Realno gledajući ako krenete iz Frankfurta za Splt ili Dubrovnik automobilom i kada platite u Austriji i Sloveniji vinjete i tunele, kada platite autoput u Hrvatskoj i kada pri tome dodate trošak goriva vidite da je avio karta za dvije osobe na toj relaciji jeftinija. Putovati na odmor u Hrvatsku avionom za dvije osobe i na moru uzeti rent a car je jeftinije nego doći na odmor u Hrvatsku vlastitim automobilom. Uz sve to izbjegnu se gužve i uštedi se vrijeme. A vi gospodo iz vlade poskupite cestarinu i tako na cestama smanjite gužve, neka auto cesta bude bez automobila, neka auto cesta bude samo ukras Hrvatske.

VL
DU
Deleted user
09:55 12.05.2017.

Uvesti još letova kako bi turisti mogli doći bez čekanja na granici, sjeverni gosti tek otkrivaju Hrvatsku, jer im je daleko automobilima (recimo). Nedajmo Slovencima da nam unište sezonu, dogovoriti s Mađarima "koridor" koji zaobilazi Sloveniju i ubrzani prijelaz granice. Razmisliti o trajektnom koridoru za Talijane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.