Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvorno hrvatsko
Povratak na članak

Hrvatske kamere 
otkrivat će plantaže koke 
u Kolumbiji

Sustav pregleda terena iz zraka proizvod je hrvatske tehnologije i znanja, a žele ga i u Kini, Laosu, Kambodži... Uređaji koji snimaju minski sumnjiva područja koristit će se u žestokoj borbi protiv narkokartela

Komentari 2

TO
tomaivan
12:49 25.01.2012.

jel možemo najprije očistit hrvatsku od mina ?

VL
OL
olovka
13:34 25.01.2012.

E ne moze se cistiti hrvatska od mina , bitnije je da amerika vlada kokainskim svijetom ,a ne tamo neki juznoamerikanci ,zato braco rvati pomoc za amere ce da se isplati ,vasa dijecica (tek rodena ) imat ce sansu da uzivaju u americkoj koki a ne nekoj jeftinoj kolumbijskoj ,znaci pomoc ce da se isplati kad tad a mine koga briga za jednog glupog seljaka cija je kravica zalutala u mine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.