Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEVO CULEJ
Povratak na članak

'Hrvatske branitelje ispituju zbog obrane domovine, a one koji su rukovodili klaonicama ne'

Veliki je problem, smatra, što se hrvatsko pravosuđe sastoji i od sudaca naslijeđenih iz bivšeg sustava

Komentari 12

HR
Hrvatinic
16:13 20.02.2019.

Sve ide u smjeru ne izjednacavanja nego ide u smjeru optuzivanja samo hrvata ...povijest se ponavlja ...hrvatske trenutne vodje su briselski i nato cinovnica...oni u sebi nemaju nista drzavnicko... pa sama hrvatska je najobicnija kolonija ...americki velepislanik se izravno mijesaesa u nase interne stvari.... ....nama drzi lekcije a cijelu civilizaciju su unistili sa svojom demokracijom..itd

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:17 20.02.2019.

Ljudi moji to je strašno što se dogadja u Lijepoj našoj. Herojčina Stevo, bojov nik bez mane i straha, koji je svoje mudante krvario, te ranjene subojovnike na ledjima nosio u Domovoinskom ratu, mora pratiti kako se srbočetnički krvoloci oslobadjajuu po hrvatskim sudovima, na jednoj strani,a hrvatski heroji, ni krivi niti dužni proganjaju se gore nego Jezuš na Golgoti. Nema druge nego reaktivirati najuglednijeg našeg i svjetskog ustavnog suca Vicu Vukojevića, koji je autor pravnog stanovišta da branitelji ne mogu odgovarati za počinjena protupravna djela pred, za vrijeme i po završetku Domovinskog rata. Što se tiče srbočetničkih agresora i okupatora treba osnovati prijeki braniteljski sud za ratne zločine, sa herojom Stevom kao predsjednikom i članovima vijeća braniteljskim herojima, kao i braniteljskim podmladkom, koji bi zakitio bandere sa njihovim učesnicima, kao ratnim zločincima, a po kratkom postupku. To bi bila pravda našeg Hrvatskog Boga pravednoga i njegovog najvjernijeg naroda, zar ne?

VL
MA
marijaqwer
16:32 20.02.2019.

Culej nisu to suci iz bivšeg režima, nego HDZ uhljebi .

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
22:57 20.02.2019.

Stevo tvoja stranka drži ljestve tim koje prozivaš! Sramoto jedna!

VL
ZI
zip123
22:34 20.02.2019.

Culej,obrati se svom sefu i njegovom koalicijskom partneru.

VL
IG
Ilija_Gregorić
16:20 20.02.2019.

Vidim, Culej je propustio Šeksovu lustraciju sudstva 1991.-1993. zaključno sa Zakonom o sudovima iz 1994. kojim je ta ilegalna čistka legalizirana. Domoljublje!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:52 20.02.2019.

20 godina si cekao? Gdje si bio kad je Stanimirovic odlikovan od Tudjmana?

VL
ŽO
žoržet
18:37 20.02.2019.

Iz niza je dosadašnjih 'slučajeva' evidentno da našem pravosudju neki 'predmeti' ne idu baš najbolje i da je ondje gomila ozbiljnih 'kampanjaca', no zadivljujuće je da protiv tog 'neovisnog' dijela trojedne nam vlasti ponajviše rogobore oni koji su mu - ili bi to bar trebali biti - glavni objekti i 'sadržaji', kako istraga, tako i sankcioniranja. To i Culej, eto, potvrđuje kad 'citira' Glavasa, kojem bi se mirne duše (ali ne i čista obraza) morao pridružiti 'međugorac' Mamić, 'pravednik' Bandić, 'istinoljubac' Brkić te Gazda, novopečeni nam 'borac protiv korupcije' u voljenoj domaji. Ima ih, dakako, još na 'uvaženim' finkcijama, što je pak puno prekoviše, barem za osjetljiviji ljudski želudac. Pa ne čudi da u tolikom broju odlaze u Njemačku i Irsku na 'rehabilitaciju', odnosno po hranjivije i zdravije obroke :)

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
16:56 20.02.2019.

Glasao si protiv referenduma i s tim si pokazao što si i kakav si!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.