Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA
Povratak na članak

Hrvatska vojska gradi natkriveni prostor između šatora i KB Dubrava

Komunikacijski tuneli bi povezivali ulaz do bolnice dok će i šatori tipa Aljaska biti povezani, odnosno bit će uspostavljena komunikacija između svih šatora kako bi se pacijenti unutar kampa mogli voditi kroz natkriveni prostor.

Komentari 2

NA
Narcis660
23:07 24.03.2020.

Svaka vam čast momci jer uvijek i svugdje gdje zatreba vi ste "desna ruka "Ponosni smo i sretni imati vas.Hvala vam od ❤na svakom koraku i svakoj plemenitoj gesti te svakoj neprospavanoj noći.

VL
RE
realisticki
05:49 25.03.2020.

Gdje su sada oni "strčnjaci za pdizanje šatora" iz 2014-e, da nam odpjevaju "Zovi samo zovi svi će sokolovi..." i pokažu koliko im je stalo do Hrvatske i naroda? Lijep pozdrav i velika zahvala vojnicima!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.