Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obavještajna pukovnija
Povratak na članak

VIDEO Vojska na terenu: Pogledajte snimke dronova s uništenih područja

U prvoj fazi upućeni su timovi s dronovima (multirotor) koji su odmah započeli sa snimanjem kritične infrastrukture i izradom preliminarne procjene nastale štete. Druga faza, podrazumijevala je sustavno snimanje gradova i naselja kako bi se dobio prostorni pregled oštećenih objekta

Komentari 16

DU
Deleted user
14:29 02.01.2021.

Pored grada Zagreba Hrvatska vojska je jedina institucija koja sposobnost ozbiljno djelovat u slučaju krize i nesreće. Još jednom se pokazuje koliko je važno imat snažnu i modernu vojsku.U vojsku treba ulagat,jer je to ulaganje u sigurnost.

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
14:24 02.01.2021.

sto niste pustalii dronove kad se napad na HR elekto-magnetskim valovima/vibracijama pripremao i ostvario.

VL
Avatar Zagytesla
Zagytesla
14:05 02.01.2021.

Kako to da tim dronovima nisu uočili i one sa malo zabačenih područja i njima tamo pomoć pružili.Ili se to ne može dronovima vidjeti..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.