Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA KOMISIJA
Povratak na članak

Hrvatska uz još 16 zemalja i formalno predala Nacionalni plan oporavka: Što sada slijedi u EK?

Europska komisija ima dva mjeseca za analizu svakog pojedinog plana. Nakon toga, o Komisijinom prijedlogu s ocjenom svih 27 NPOO-ova glasa Vijeće Europske unije, koje ima četiri tjedna za konačno usvajanje planova i provedbene odluke

Komentari 10

EB
EBERT
12:27 15.05.2021.

Svaka cast Gosp. Plenkovic. Vi ste Jedina osoba koja je pokazala da zna voditi i Hrvatsku izvuci iz krize. Tako dalje . Sretno.

VL
MA
Markos
14:35 15.05.2021.

Evo ga @EUJ nebitni izkopleksirani podalpski drek se opet javlja I sere croz svoja usrana zloveska usta.

VL
GO
goran2hr
17:04 15.05.2021.

Ono, kada te krenu oporavljati EU-nija i HDZ-SDP koordinacija.... Pa tako, kako bi nam olakšali oporavak, za koliko nam (Hrvatska) misle smanjiti EU članarinu?

VL
BA
Barbasmora
13:20 15.05.2021.

Croatija je bila prva COVID fre zemlja na svitu vec prosle godine! Croatiju je Bog poklonila svom izabranom cro narodu. On nas cuva i uz Njega smo nepobjedivi! Nek živi povijesna i najlipsa Cro Domovina!

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
12:57 15.05.2021.

Hočemo li uspjeti obmanuti i prevariti EK i strane banke za nove kredite, hipoteke i zajmove da nama još više hrvatske mladeži ne pobjegne u spašenje za Irsku?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.