Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVARAO S von der Leyen
Povratak na članak

Hrvatska uskoro dobiva više od 800 milijuna eura za NPOO, Plenković: Očekujemo konkretnu odluku

"Taj program trebao bi omogućiti brži gospodarski oporavak i jasan smjer razvoja, tzv. dvostruke tranzicije i digitalne i zelene", rekao je Plenković

Komentari 4

Avatar berija1
berija1
06:20 18.09.2021.

Prootivnici cjepljenja opet izgubili.

VL
SN
Snowman
18:18 17.09.2021.

Samo naped g, Plenkovic

VL
ZO
zoranos
18:33 17.09.2021.

Teško će BDP puno gore dok se ne ukine dvostruko oporezivanje sa Amerikom! Ako se ne varam jedino nas Ameri kažnjavaju na taj način u EU, a kunu se da smo saveznici. Uskoro se kao ukidaju vize, ajde da i to doživim, pa bi sljedeći korak trebao biti taj sa porezima. HR ne može biti konkurentna dok se to ne ukine - 26 država EU ima to riješeno, samo mi ne.

VL
DU
Deleted user
20:51 17.09.2021.

Samo da se istočna Slavonija i Baranja obnovi treba 3-4 milijardi eura a gdje još ostale regije ovo je kap u moru ma plenkoviću ti si naš spasitelj slušam beroša poslje svake izjave samo ne se to nikako ne objavi .kaže med sestre imat će plaće kao u Irskoj 3000 eura

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.