Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIZANJE OGRADE
Povratak na članak

Hrvatska uputila diplomatsku notu Sloveniji zbog žice uz Čabranku

"Čim smo saznali za to, 16. studenoga uputili smo diplomatsku notu slovenskoj strani, a sada ćemo to, budući da nismo dobili odgovor, podići na ministarsku razinu", rekao je Stier

Komentari 8

MV
Mijat vrdoljak
15:37 21.11.2016.

Zašto upućivati slati prosvjednu notu, na podizanje žice na teritoriju Suverene Republike Slovenije ne možemo utjecati, ali na našem teritoriju bez odlaganja i ako treba uporabom sile iste ukloniti. Sve dugo je izdaja nacionalnih interesa. Isto se odnosi i na teritorij koji svojataju oba dvije države jer je to prejudiciranja konačnog rješenja a to treba izbjegavat a tome su se oba dvije strane ugovorno obvezale.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
17:36 21.11.2016.

Jadan li je ovaj Stier!

VL
RI
rikavac
17:27 21.11.2016.

Samo dzaba trosite rijeci i vrijeme na upucivanje prosvjednu notu kad vas niko ne ferma ni Slovenija a ni Srbija. Jedino da Kolinda ode Pahoru pa da njih dvoje to rijese u 4 oka.

VL
AV
AVIM
18:43 21.11.2016.

Kakve vise note,posalji vojsku i neka sve pokidaju i bace u Sloveniju,samo se stamotite pisajuci nesto sto Slovenci niti ne citaju

VL
DE
demokršćanin
06:44 22.11.2016.

Prema reagiranju slovenske vlade naša nota je bila sigurno ovako izražena:dragi susjedi jako smo ljuti na vas što si dozvoljavate postavljanje žice na našem teritoriju.Još uvijek se nismo naučili braniti svoj teritorij na drastičniji način.Što je sa Piranskim zaljevom,što je sa sv.Gerom .Jednom popustiš,a oni se i dalje vladaju na našem teritoriju kao da je njihov.Do kada tako?

VL
KL
klasika
15:58 21.11.2016.

Budimo dobri sa Slovencima: to je dobar narod. Uvijek treba biti koncilijantan. Pored tisuću otoka mi cjepidlačimo za par kilometara. Nije nužno. Slovenci su, koliko se vidi po ljubavi prema našoj glazbi, slabi na Hrvate. Let love rule.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.