Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blaženka Divjak:
Povratak na članak

Ulazimo u CERN, bila bi propast da ostanemo s krive strane 'željezne zavjese'

Divjak je napomenula kako članarina u CERN-u iznosi oko milijun franaka, ali s obzirom na tržište smatra kako to nije velik polog

Komentari 20

DU
Deleted user
15:22 21.10.2018.

Sa tobom i rakvim će mo propusti i sa ove i sa one strane.

VL
VE
verica2
15:10 21.10.2018.

Inače, Hrvat Davor Pavuna je već odavno u CERNu, ali čovjek nije baš društveno politički podoban pa ga vjerojatno nije zgodno spominjati.

VL
MI
misho32
09:21 22.10.2018.

2x,sačuvaj nas bože ove lažljive i kvarne spodobe , svaka referma školstva ima za cilj produkciju defekno naobraženih generacija sa kojima se lakše manipulira po ciljevima sotonske masonerije.

VL
RI
rightside
18:48 21.10.2018.

da da, ko god se u eu sjeti izmislit neki institut il nesto bez konkretne koristi,,jave to hrvatskoj,(svom agentu u hrvatskoj) onda on to dalje nalozi svojim ministrima i ministricama, da se plati "ulaz" il clanarina il sta vec glavno da se racuna u milionima eura,ko i ona turska deklaracija,,ma za to sve sigurno netko dobiva proviziju dobru za te "poteze"))))) a di ima cudne love eto tu je hns-))) tu je i anemija,,))) da vidimo do kad eu moze izmisljat takve "nove pravce" koje hrvati odmah moraju platit,,))))

VL
BR
Brankko
03:38 22.10.2018.

Da, Jugoslavija je bila jedna od 12 osnivačica CERNa 1953., a izašla je iz organizacije 1961. Zanimljivo bi bilo znati zašto Hrvatska nije bila zainteresirana za CERN i prije, ta nije CERN nepoznat. To jest, zašto našim političarima to nije bilo zanimljivo, i što o tome imaju reći znanstvenici kojih se CERN tiče.

VL
AN
antonelić
13:36 21.10.2018.

stem i znanost će nam donijeti napredak , kao što smo i zaslužili ... a sve zahvaljujući anemiji i razdjelniku koji su samoprijegornim radom uveli hrvatsku u red naprednih država i evo sada i u cern ... željeli bismo i mi iz udruge rbbk pridonijeti razvoju pa smo patentirali smart pet-detektor ... on radi na principu ultrasoničnog sofisticiranog uređaja i otkriva boce bez da se otvara kontejner ... tražimo stranog investitora za početak proizvodnje , a može i poticaj iz eu fondova preko ministrice godzile žalac ... udruga rbbk - travno ( ranojutarnji berači boca po kontejnerima ) ...

VL
Avatar Uglješa
Uglješa
13:39 21.10.2018.

Jel CERN neka gostiona da trebaju konobare?

VL
Avatar fidelio
fidelio
14:36 21.10.2018.

Onima koji su svjesni da je Jugoslavija bila suosnivačica CERN-a, ovakva vijest može biti samo gorki podsjetnik na 3 desetljeća koje nam je oduzeo prvo rat, a zatim horde nesposobnih političara. Sretan sam što smo se vratili gdje pripadamo. Sudeći po nekim komentarima, vrijeme je učinilo svoje - umjesto da je ovo super uzbudljiva vijest, našim ljudima izgubljenim od nebuloza našeg života, ovo je čak i... odbojno... Strašno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.