Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR ANUŠIĆ ZA VEČERNJI

'Hrvatska sigurno neće slati vojnike u Ukrajinu. Uskoro ćemo imati prijedlog uvođenja vojnog roka'

09.03.2024.
u 07:02

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane govori o planovima u svom resoru i izbornoj godini

Komentara 21

DU
Deleted user
10:34 09.03.2024.

Moj Anušiću,vojni rok treba reaktivirati ali dok vama braniteljima milicajci služe u MUP RH pa odu malo na "vežbu" neprijateljske Vučićeve srbovojske ,pa se vrate u MUP RH, pa ti pitomci plešu žikino kolo tu pred koju godinu na MUP ovoj akademiji, džaba ste krečili! Umjesto dam ste licemjeri koji se brinu samo za svoj džep i slušaju budale i ratbohuškače iz Brisela, što ne čistite svoje redove? Zašto sad nema šatora branitelja,poziva da se NE glasa za ADZ SDSS ekipu,da se čuva " dignitet" dom. rata? Licemjeri i farizeji!

Avatar ciciban
ciciban
12:52 09.03.2024.

Auuh pa sta ce sendicari na to reci??? Ko ce da pomogne bracu nam pravoslavnu Jukrajince?

ZA
zagabria4
10:48 09.03.2024.

A ako i pošalje ljudi neće ići. Hrvatski je vojnik kroz povijest često ratovao vani za tuđe interese, zadnja hrvatska postrojba u tuđim ratovima je bila Teufel divizija pred Staljingradom. Nikad više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije