Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prikupljaju podatke

Hrvatska postala članicom EUSC-a, špijunske agencije EU

satelit
You Tube Screenshot
22.08.2013.
u 12:38

EUSC je jedna od ključnih institucija sigurnosne i obrambene politike Europske unije, a bavi se prikupljanjem i analiziranjem podataka prikupljenim putem satelita.

Vlada je danas na zatvorenom dijelu sjednice donijela odluku o članstvu Hrvatske u Satelitskom centru Europske unije (EUSC). Iz Vlade poručuju kako je odluka klasificirana oznakom ''ograničeno'' pa je stoga nisu u mogućnosti u cijelosti objaviti.

EUSC je jedna od ključnih institucija sigurnosne i obrambene politike Europske Unije, a bavi se prikupljanjem i analiziranjem podataka prikupljenih putem satelita.

>> Ono što ne može NSA, može CIA: Provaljuju u stanove i špijuniraju

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
17:33 02.06.2016.

Daj malo jače objasni ljudima o čemu je riječ da se malo više zna ? Kakvova špijunaža je tu na dijelu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije