Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatska postaje najsiromašnija zemlja EU

Istovremeno nas Plenković hrani hvalospjevima o 28. godišnjici osnivanja HDZ-a, stranke koja je najdugovječnije vladala

Komentari 10

Avatar southman
southman
11:16 19.06.2017.

A kada si ti Despot bio zadnji put u tim ekonomskim velesilama tipa Rumunjska, Bugarska, Poljska, Mađarska i dr. Otidji malo pa onda piši o tome kako smo najsiromašnija država u EU.

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
10:49 19.06.2017.

Daj Despot, ne brljaj. Možda smo sirotinja, ali kod nas Frljić može bez ikakvih problema postaviti predstavu s izvlačenjem zastave iz vagine, i to u nacionalnom kazalištu. Ajd nek ode u Poljsku i Rumunjsku i to napravi tamo. Naravno da ne može, jer tamo nema veličina Plenkovića i Nine Obuljen. A to da Frljić može slobodno za naš novac postavljati tako lijepe i kulturne predstave vrijedi sto puta više od svakog BDP-a. Tko ne vjeruje, neka to proba napraviti kod sebe doma, pa će vidjeti kako je to uzvišeno i transformativno.

VL
B2
bokida 2
12:24 19.06.2017.

Ova vlada je i dobra koliko joj svi mogući i nemogući podmeću noge i otežavaju rad sa nebitnim stvarima. Takve pokvarene opozicije i medija nema ni jedna država.

VL
DO
Donato
12:15 19.06.2017.

Ne vjerujem da je to baš tako,obiđite malo Hrvatsku pa onda odete u "bolju" Rumunjsku pa gnojite o tome,Ljepša smo država,izgrađenija jedino što je apsurd što su nam cijene hrane više od naj razvijenijih država EU-a,s druge strane gotovo 85 posto građana RH ima barem jednu nekretninu

VL
DU
Deleted user
09:21 20.06.2017.

Prestici ce nas i Albanija za par godina :-)

VL
DI
Didi10
19:22 14.07.2018.

Eto, zato smo predzadnji....jer ne vidimo dalje od nosa...podmetanje vladi, Frljić, prirodne ljepote, itd...a gospodarstvo, ekonomija, zapošljavanje, demografija...to ništa? I zato nam nikad neće ni biti bolje. Btw, Deleted user, Albanija nas je već pretekla.😑

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.