Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne nasjedajte!
Povratak na članak

Hrvatska pošta upozorila: Ne dijelimo mobitele u nagradnoj igri! Budite oprezni!

Za potrebe nagradne igre traži se plaćanje troškova dostave u iznosu od 1 euro, odnosno 7,49 kuna za troškove dostave i poštarine te osobni podaci

Komentari 1

DU
Deleted user
20:26 17.06.2019.

Jesenti milu bigulicu, a ja se baš nameračio postati za 1,0 euro ponosni vlasnik mobitela vrijednoga 10 tisuća kuna. A sad mi je HP bezočno i nemilosrdno srušio tu priliku života. Nema mi druge nego da se iz te pišljive i kilave Hrvatske odselim u zemlju dembeliju Irsku gdje med i mlijeko teku potocima, a pečene patke lete zrakom. Tamo se takvi mopbiteli dobivaju za 50 centi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.