Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENI SPONZORI PREDSJEDAVANJA
Povratak na članak

Hrvatska pošta i HPB daju po 150 tisuća kuna, HC i HEP 100.000

Tri tvrtke, Jamnica, Juicy i Franck, daju doprinose u pićima, što su mogli vidjeti i novinari u zgradi Nacionalne i sveučilišne knjižnice, gdje su postavljeni njihovi automati i hladnjaci. Naftna kompanija Ina je pak službeni dobavljač goriva.

Komentari 1

ME
Melo
13:50 08.02.2020.

PROBLEM GLOBALNOG SVIJETA PA I NAŠ JE U SUSTAVU KOJI SU MASONSKI KONSTRUKTORI POPUT NAŠIH TAJKUNA postavili a radi se o sljedećem! Profit kao profit nije najbitniji! MOĆ-NADMOĆ! PRIVATIZIRALI su prirodna bogatstva,uzeli monopol nad hranom,vodom,svim resursima, imaju privatne tiskare novca,također monopol nad njim,zato nas HNB nesmije financirat! NOVAC=hrana,voda,energija,u zamjenu za bezuvjetnu robovlasnićku poslušnost damo ti točno onoliko novaaca koliko trebaš da bi preživio i mogao ostat rob,ako ti damo više nećeš imat motiva radit,biti rob,vrlo jednostavno i perfidno. Pritom su ljude uvjerili da ako ne žive da bi radili,da su niškoristi i paraziti a u bitiwdoma si možeš uz dneuno 2-3 sata efektivnog rada priskrbit svu hranu u polju,vrtu,voće,povrće,perad,pajceka+ugradiš solare i poslodavac i država TI NETREBAJU,zaradiš sam za sebe ono za šta robuješ 365-dana 10-12h na dan da bi dobio lovu koju zamjeniš za to sve što si možeš doma priskrbit, bez otrova,GMO-a! ČEMU TO,TREBA LI VAM TO?? Razmislite! Svijet je namjerno ovako postavljen daovo bude moguće a ČOVJEČANSTVO vojim pristankom na sve to postaje roblje, odbijanjem sistema dolazi do TRENUTNOG oslobođenja, nema agresije,prosvjeda,nereda,SAMO ODBIJAM SUDJELOVAT U VAŠEM SOCIOPATSKOM SVIJETU!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.