Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popis za Bruxelles
Povratak na članak

Hrvatska od Junckera traži da EK financira 'Zagreb na Savi'

Hrvatska će tražiti novac za odvojak Jadransko-jonskog plinovoda, dio investicije u Plomin C, hidroelektrane Senj i Kosinj, projekt e-škola

Komentari 8

TH
than
15:25 28.11.2014.

Znaci u 3 godine namjeravaju uzeti 20ak milijardi € ? Na stranu to sto nece biti na vlasti to svo vrijeme, ali zamolio bi da me isti podsjete koliko su para uzeli u ovih 3 godine koliko nas jasu vec.

VL
RB
robert.b.40
16:07 30.11.2014.

Zagreb na savi Beograd na void pomazi Europa nesto nepoznato po imenima.

VL
DU
Deleted user
13:25 28.11.2014.

to je zemljište u vlasništvu odv. Anto Nobila i HNS-ovaca koji to guraju, zemljište na firme POSLOVNI CENTAR DONJI GRAD D.O.O , BRAXEA D.O.O, DENUO itd. 2 hipoteke na 35 mil. eura i 34 mil.eura

VL
L0
luena 01
11:20 29.11.2014.

Nasi ne samo da nisu za stednju nego su za ,da se rasproda drzavna imovina koja se stigne rasprodat iil da u koncesiju kako bi krpali rupe koje su nastale zaduzivanjem prijasnje vlade a i ove u tri i polol godineJedino gdje ni jedna Vlada do sad nije radila i provodila su reforme ... Provodjenjem reformi bi se koliko toliko smanjio i defizit u drzavnom proracunu sto bi se u konacnici odrazilo na gradjane i njihovu potrosnju .... Neki dan rece nam jedan u saboru, investitore imamo ,cekaju!.... Pazi investitore imamo i cekaju a mi tj.nasa politika nista napravila nije da i omoguci investicije investitora nego krpa tu i tamo ,tamo daj drugima uzmi a BDP nam pada .... Svaki put kad su najavili i opovrgavali racunicu banaka ,EK,analiticara nas BDP bi pao i pao je ....Ne moz ti novim zaduzivanjima sa sve vecim kamatama potec investicije ako nisi u stanju samo postojece kamate vratit a ne kredite,a sve samo iz jednog razloga jer nemaju muma provest i te kako i odavno potrebne reforme u svim sektorima samo da bi sacuvali svoje fotelje i svoje birace ... E pa drugovi to tako ne ide,ako ste toliko uvjereni u sebe i ono sto radite,a kazete da radite najbolje sto znate,onda se ne morate se bojat da ce vam biraci pobjec ,jel tako ? =;))

VL
VU
vulica
21:50 03.12.2014.

Strateški interes vladara Europske Masonske Kaljuže je da potonemo što dublje da bi nas jeftinije kupili.Hrvatskom vladaju korumpirani kriminalci .

VL
Avatar d-ano
d-ano
11:43 28.11.2014.

Vidicemo kaza slijepac,ja mu povjerova.

VL
VI
virkom
08:36 28.11.2014.

Evo materijala za nove malverzacije! 20 mrd. eura je para do neba! Političari (bez obzira na stranku) već trljaju ruke, tu i tamo ako neki miliončić nestane nitko neće primijetiti. Već sada vidim sudske procese za 15-ak godina koji ćee se baviti orosvjetljavanjem situacije oko podjele i ulaganja EU-novca.

VL
HA
harakiri
22:48 29.11.2014.

Zagreb na Savi je odličan projekt, daj Bože da dobije sredstva EU pa da se krene s radovima. Također, drago mi ja da su na ovom popisu i nove hidroelektrane: hidroenergija je jeftina i ne zagađuje okoliš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.