Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatska nema zašto Vučiću i Vulinu dokazivati suverenost

Radi postizanja vlastitog mira Hrvatskoj je važno ujediniti se oko Jasenovca

Komentari 10

PR
prajdali100
07:31 24.04.2018.

Galiću, Srbiji možda i jeste mjesto u EU ali nigdje ne piše da će je uvesti Vučić, Dačić, Vulin....i slični tipovi, jednog dalekog dana.A zbog svinjarija koje rade treba im maksimalno otežati taj put.Za prijem Srbije u EU treba donijeti saborsku odluku da se o tome na referendumu izjasne hrvatski građani. Pa nek se misle !!!

VL
OO
onako_ovlaš
01:30 24.04.2018.

galić bi najrađe šutio odnosno govorio kroz šutnju a opet večernji ga plaća za govor/pisanje no nije siguran koliki je taj njegov omiljeni međuprostor,sve u svemu on opet sve svali na hrvatsku koja bi trebala ovo i ono

VL
Avatar southman
southman
07:27 24.04.2018.

Što god Hrvatska napravila Srbija će uvijek raditi i trubiti isto ! Zna to dobro i stari partijaš Galić !

VL
DU
Deleted user
23:13 23.04.2018.

vucic vulin seselj porfitije pupavac = velika srbija

VL
Avatar aunick
aunick
17:03 24.04.2018.

Za vrijedjanje gradjana zemlje domacina gdje boravimo povlaci kaznjenu odgovornost. Sjecam se prije nekih petnnest godina u kinu u Tajlandu, prije pocetka predstave svira se himna i svi prisutni ustaju i stoje mirno. Kazu pocast kralju i zemlji. U saudiskoj Arabiji uhitili i osudili Filipinca samo zato sto je kod njega nadjena Biblija. Otidjite u Rusiju i ecite javno da je Staljin i Sovjetski Saves koljacka udruga. Onaj koji nije u stanju da postiva razlicitosti domacina tamo i ne treba da ide. Ovo su osnovna nacela koja spadaju pod kucni odgoj i to srbijanci neuvazavaju. Kod njih se cini da zakon lezi u topuzu.

VL
PR
prigorka
08:54 24.04.2018.

na njihove provokacije ,treba ozbiljno reagirati ,i zavezati im ,od uha do uha

VL
NA
narod1
09:49 24.04.2018.

Zašto bi se ujedinjavali oko Jasenovca, koga je birga za srpske litanije. Mi se trebamo okrenuti razvoju i ekonomiji, a Srbi neka jadikuju što su poraženi od nacije kojoj uopće ne priznaju postojanje. Nismo mi pihijatri pa da liječimo narode, to je njihov problem.

VL
SZ
slaven.zadravec
11:19 24.04.2018.

Ne radi se toliko o dokazivanju suverenosti koliko o pokušaju uvođenja verbalnog delikta za strane državljane. Treba upozoriti turiste da ukoliko nisu zadovoljni s nečim u Hrvatskoj o tome ne smiju govoriti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.