Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatska kao da voli testirati strpljenje svojih investitora

Pokojni zagrebački hotelijer Anđelko Leko priznao je svojedobno da bi, da je stranac, zbog papirologije odustao od investicije u Srebrenom

Komentari 1

DU
Deleted user
09:41 19.02.2021.

Žalosno, ali, Kupari nisu jedina destinacija koja ne zna kako riješiti devastirane i napuštene turističke objekte, što zbog problema vlasništva, što zbog apetita lokalnih moćnika. Agonija, ruglo, nemarnost, nezainteresiranost, nebriga i ostali epiteti bi se mogli nabrajati u nedogled. Rezultatt naše neodlučnosti, jala, zavisti i bez zasitnog lokalnog apetita je upravo slika ovog turističkog objekta kakv je prikazan na slici u prilogu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.