Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ IMA GOSTIJU

Hrvatska je šampion Mediterana, bolja od Grčke i Španjolske

13.10.2021.
u 15:01

Mnoge zemlje, poput Italije, Francuske i Španjolske, u pandemijskim sezonama snažno se oslanjaju na domaće goste. Europljani još putuju i mediteranski domaćini i dalje imaju još nešto posla. Kod nas se, recimo, trenutačno odmara tek nešto manje od sto tisuća gostiju, a rujan je u Hrvatskoj prošao sa samo šest posto manje noćenja nego rekordne 2019.

Ključne riječi

Komentara 7

GO
GorenjeHiSense
21:33 13.10.2021.

Hrvatska! CRO šampinjoni! Bravo naši, bravo mi!

CR
crovritnjak
16:42 13.10.2021.

A sve tri su šampioni u dugu naspram BDP-A, 100% pa na više

JA
jadnatikoza
15:46 13.10.2021.

A šta nam to vrijedi kad ljudi sa Banije neće vidjet ni lipu od te love. Za HDZ-SDP uhljebe, lažne branitelje, agencije, županije i crkvu niti američki proračun ne bi bio dovoljan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?