Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatska je imovina u Srbiji oteta, hoćemo li mi njihovu obnovljenu vratiti?

Gordan Jandroković i Lovro Kuščević najsrčanije su branili despotsko smjenjivanje Stiera i Kovača

Komentari 14

BR
brzzzy
11:12 09.06.2018.

IDIOTARIJE... Hrvatsku uništava "Hrvatska vlast" koja radi za sve samo ne za Hrvate kako u Hrvatskoj tako i u dijaspori... Svaka normalna vlada štiti svoj narod i radi u njegovu interesu osim Hrvatske vlade...

VL
PR
prajdali100
12:05 09.06.2018.

Kompletna vladajuca garnitura ponaša se bijedno i ljigavo u odnosima sa Srbijom.I predsjednica !!!! Uopće mi nije jasno zašto je tomu tako.Mi smo u EU i NATO ! Gdje je srbija ? Imamo li mi kičmu ? Dostojanstvo ?

VL
DD
dobar.d
11:44 09.06.2018.

U Srbiji je cetnistvo rehabilitirano, a Vojo je kupio kucu u Hrtkovcima (zaboravite na zagarantiran glas hrvatskoj manjini u srpskom parlamentu), hocemo li mi inzistirati na ratnoj odsteti, na progonu cetnika-ratnih zlocinaca (Stanimirovica, Pupavca i ostalih), na utvrdivanju istine o RADNOM logoru Jasenovac i strogom kaznjavanju onih koji i dalje gnjusno lazu o 20 000 poklane srpske nejaci te se i dalje suprostavljaju proglasenju svetim bl. Kardinala Stepinca (temeljem gnjusnih lazi), hocemo li provoditi zakone u ovoj klaun drzavi u kojoj jedan notorni cetnik (Stazic) poziva na dovrsenje genocida nad hrvatskim narodom, hoce li veleizdajnici Mesic, Josipovic, Milanovic, Jaca, Sanader, Seks, Bajic, Puhovski, Jovanovic, Bauk, Goran Radman, Lukovic, Skegro i ostali lopovi odgovarati pred ovim cirkusom od pravosuda?

VL
JW
Jim West
13:03 09.06.2018.

Slažem se s Miletom, ponižavanje pred Srbijom traje još od Tuđmana, a obično kulminira u vrijeme komunista na vlasti (Sanader je prvi premijer koji je posjetio Srbiju, Kosorica im darovala prijevod stečevine EU-a, Karamarko i Đorđe Glogošković tražili su otvaranje Bajakova...). No zanima me, tko je kriv za propadanje Imotskog? Zar nije ondje na vlasti iskonska, domoljubna, napose katolička protuistanbulska opcija koja ne njeguje doživotan brak nego brak koji je životna zajednica? Zar nisu ondje do devedesetih bile velebne tvornice i industrija putem koje je to bio kraj napretka i prosperiteta?

VL
MA
Madagaskar83
11:13 09.06.2018.

Slušaj domoljube Srbski! Tko će platiti ono sranje sto ste pravili po Vukovaru i Baranji . Te ljudske živote i te godine zla ?! Ja živim s grupom srbijanaca i jedini sam Hrvat i ponosni Hrvat koji se ne uvlači u guzicu Srbima da bi preživio !!!... Opusti se prijatelju , brate jer ste si umislili da ste kraljevi i bossovi ???!!! Za koju godinu će vam isteći PUTOVNICE ,

VL
AN
antonelić
20:43 09.06.2018.

ovaj četnik iz zmijavaca puko skroz ! ...

VL
PI
Picgauer
14:32 16.06.2018.

Vasem jadranu, srpska imovina u Hr. Ahahahahahahahaha. Bajke o velikoj serviji su na drugom katu. Ahahahahahahaha

VL
BA
balance
14:04 09.06.2018.

igumane...Bog te je omĺatio mokrom čarapom!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.