Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatska je globalni fenomen - sad je stvarno lijepo biti Hrvat u svijetu

Milijuni diljem svijeta tek su sad upoznali Hrvatsku u pravom svjetlu, doznavši puno o njezinim potencijalima, vrijednostima, ljudima, povijesti, turističkoj ponudi...

Komentari 18

ST
stefj
13:49 19.07.2018.

Sad će Srpska diplomacija i domaći regionalisti morati malo jače zapeti da ljudima ocrne Hrvatsku. Vidim da se trude, no trenutno ih nitko ne šljivi...

VL
Avatar MK
MK
14:00 19.07.2018.

Zarko Puhovski je vec prije finala bio u internacionalnoj obhodnji stranih medija da nas crni - ali Vatreni su ga nadglasali svojim bicem i svojim rezultatima... Bravo Bozo Skoko - izvrstan tekst kojem stvarno nemam ni milimetar zamjerke! ...Samo sanjaju li Puhovski, Pupovac, Stankovic, Dolencic itd. isto to zajednistvo - ili oni guraju malo Modrica u periferiju, malo Lovrena, malo cijeli HNS, malo Thompsona, malo Sukera, malo izmisljaju fasizam malo mocvare, malo smeta Predsjednica pa malo od Culeja prave budalu koji jedini reagira na Pupovceve lazi itd.? ...Kakvo moze biti to "zajednistvo" kada se Pupovac u Saboru izzivljava nad pokojnim Dr. Sreterom - a Predsjednik Sabora jedinog Saborskog Zastupnika koji poznaje istinu o Dr. Sreteru i progovori Pupovcu - od njega pravi budalu i pukusava ga predstaviti kao zatucanog nacionalistu? ...VATRENI su sve od sebe dali, i njihovi UVIJEK VJERNI su sve od sebe dali za to zajednistvo - no daju li i Pupovac, i Puhovski, i Plenkovic, i Pusic, i Jovanovic, i Dolencic, i Macan itd. sve od sebe za to zajednistvo?

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
13:36 19.07.2018.

brzo ce to sjebati plenki pupi i ostali mrzitelj HR

VL
DU
Deleted user
14:29 19.07.2018.

Naravno da je lijepo biti hrvat u svijetu sada ranije i uvjek.

VL
Avatar MK
MK
14:03 19.07.2018.

U Hrvatskoj samo moze biti bolje ako maknemo one koji opstruiraju strategiju, program i projekt - isto kao sto je to Zlatko Dalic napravio! Samo tako se zajednistvo neda zatrovati...

VL
AM
AMD------------------------
17:28 19.07.2018.

diaspora je jedini hrvatska vrijednost ! vi ,mjerodavni,okupatori lijepe nase ste jadna jugojadija u kojoj cestiti nemaju za kruh,oni vrijedni ljudi koje vi prozivate ustasama.

VL
Avatar istovari
istovari
15:45 19.07.2018.

Lijepo je biti Hrvat u svijetu dakako samo najmanje lijepo u Hrvatskoj.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:46 19.07.2018.

Narodna izreka kaže da je svakog čuda tri dana dosta. Medjutim ova ne vrijedi za vjerodomoljube, koji uspjeh Vatrenih vrte u beskonačnost, dokazujući svoje vjerodomoljublje na svim mogućim temama. Sada je po njima, ne samo cijeli svijet, već i Kozmos fasciniran sa Lijepom našom. Dalja narodna izreka da se od slave ne živi takodjer ne vrijedi medju domicilnim vjerodomoljubima, koji umjesto po svojim pocrnjelim prsima, sada tuku kao bijesni po tipkovnicama. Ne daj Bože da su Vatreni postali prvaci svijeta, vjerodomoljubi bi pali u euforijsku komu iz koje se uopće ne bi probudili, pa bi Lijepa naša načisto propala, zar ne?

VL
AI
airbender
17:25 19.07.2018.

je, hebeno je bit hrvat!

VL
Avatar Ronin
Ronin
17:17 19.07.2018.

Koliko ono pobjeglo iz lijepe naše? 380 000? To iz ponosa? HDZločinačka organizacija čini sve da na istrijebi i dobro im ide.

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
13:41 19.07.2018.

Hrvatska je globalni fenomen po biroju osuđenih haških robijaša i sporovima oko granice sa svim susjedima - sad je stvarno lijepo biti Hrvat u jednom dijelu Hercegovine, Jasenovcu i Gradiškoj Staroj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.