Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zelena ljevica
Povratak na članak

'Hrvatska ima sramotno malo javnih stanova za najam naspram europskog prosjeka'

Tomislav Tomašević istaknuo je kako je koalicija temu stanovanja postavila kao glavno pitanje u ovoj kampanji za EU izbore jer smatra da je to goruća tema.

Komentari 7

DU
Deleted user
09:05 12.05.2019.

..ovaj skojevac ni udrvo ni ukamen..

VL
DO
domxerex
10:03 12.05.2019.

Još jedan trlababalanović koji nam prodaje buteljiranu maglu jer je on kao urbani intelektualac. Sve puno lijepe priče ali ništa od posla. Takvi ne mogu otići ni van jer ih tamo nitko ne treba. Očito će završiti na državnim jaslama. Zato ova država školuje 3/4 studenata na društveno-humanističkim fakultetima. Sve neke pričopričalice koje prodaju muda pod bubrege ne bi li negdje zasjeli u fotelju i bili osigurani od posla do kraja života.

VL
PR
prajdali100
20:47 11.05.2019.

Tomašević- Markovina- Petrović ! Svaki komentar je suvišan.

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
20:25 11.05.2019.

Žgadija !

VL
BR
BrankoZuti
20:14 11.05.2019.

Eto, stranka mu okuplja mlade i obrazovane ali ljudi i dalje glasaju za HDZ i čude se kako su plaće male a djecu zovu na Skype u Irsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.