Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova stranka
Povratak na članak

Hrvatska demokratska stranka Dalmacije za decentralizaciju

Boris Gabela osvrnuo se na Zakon o porezu na imovinu. Smatra ga vrlo opasnim jer će natjerati ljude da prodaju svoje stare kamene kuće po Dalmatinskoj zagori i na otocima

Komentari 6

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:41 29.05.2012.

Mogli biste se zvati i stranka za sebicnjake,...skrtce, papke,....i ljencine. Zar mislite da treba oporezovati one koji,....nemaju \"djedovine\"......?

VL
Avatar wratnik
wratnik
20:15 29.05.2012.

mi Hrvati smo ipak interesantan narod, nas je vrlo lako nagovoriti na bili cega. Kao prvo moras samo znati dobro pricati (retorika) najvaznije je uvelicavati, kao primjer... sto (100)poginulih...vazno je retoricki prestaviti, kao hiljadu poginulih, ili sto !00)miliona gubitka, pretvoriti u jednu miliardu, i sto vise uvelicavas dobijes vecu vecinu pristasa. Jos jedan primjer, moja mi susjeda isprica da joj je jedan Zecic jucer u ginuo, a ja odma drugoj susjedi,- Marijani su uginula tri Zecica. Toje nasa najjaca strana, bez koje mi nebi bili Hrvati...

VL
DU
Dudek
21:30 29.05.2012.

Ako ljudi iz kontinentalne Hrvatske plaćaju masne dađbine na svoje vikendice na moru.Tako trebate i vi koji imate nekretnine u Zagrebu. Neka se napravi popis nekretnina u ZAGRBU pa budete vidjeli koliko imaju dalmatinci kapitala.Porez ne plaćaju a kiriju kasiraju.

VL
OB
-obrisani-
21:37 29.05.2012.

svako stavljanje pridjeva \"hrvatski\" u nazivu dalmatinske regionalne stranke sve govori. to je uvreda za sve dalmatinske hrvate jer mi svoje hrvatstvo nikome ne moramo dokazivat. uostalom, ovo mi sliči na još jedan od mnogih, nažalost uspješnih pokušaja, da se cirkusanti sumnjivih motiva ubacuju u političku pozornicu i time ubijaju volju za bilo kakvu političku borbu za boljitak dalmacije. dovoljno je sjetiti se onoga hrvatskog dalmatinskog doma kojemu je predsjednik bio trenutno aktuelna notorna budaletina stjepan lozo. a tu su i friško osnovani dalmatinski glavaševci... hahaha, koji cirkus.

VL
MA
mareiaco
07:05 30.05.2012.

MOLIM VAS POŠTO SAM IZ DALMACIJE DA U TOJ STRANCI BUDU POŠTENI I PAMETNI.DA BI MI ISTO KO SLAVONCI DOBILI SVOJU STRANKU.DA PRESTAVLJA DALMACIJU.DA MALO VIŠE VODI RAČUNA O NAŠEM ZARAĐENOM NOVCU OD TURIZMA DA OSTAJE VIŠE A NE SVE U ZAGREB.VRIME JE DA SE I DALMACIJA PROBUDI DOSTA JE SPAVALA.

VL
Avatar nekakav
nekakav
19:56 30.05.2012.

ajmo onda ukinuti poreze. a od države tražiti da nas štiti, osigura neka rpava.. ajmo ništa plaćati državi. pa onda školujmo djecu samo sa svojim novcima. kad nas netko prebije na cesti, nemojmo od države tražiti zaštitu. ako nam susjed nešto napravi, nemojmop tražiti od države da nam jeftino da suca koji će ovog suditi... ništa nemojmo više nikome plaćati. neće ni nama! koje li logike... porez na nekretnine.. e pa društvo, plaćali ste ga do 90-e, kao i u svakoj civiliziranoj zemlji. 20 ljeta ste uživali, kasirali.. a sad treba opet.. mislite da dalmatince ne plaćaju porez na vikendice u francuskoj? ili da proslavljeni ivanišević nije plaćao ništa u monte carlu? kao i kostelićevi? haha, licemjeri... imovina koja ne stvara prihod jest luksuz! to je kapital. ili ćeš ga staviti u funkciju, ili ćeš za njega plaćati. u čemu je problem? što će svima javno biti poznata vrijednost vaše imovine?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.