Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEKI SU SE OPROSTILI OD KUĆA'
Povratak na članak

Valovi će biti i do 4 metra. Istok SAD-a čeka najveću oluju. Hrvatica iz Sj. Karoline: Spremni smo!

Napominje kako će oluja proći kroz dan-dva  ali trebat će više vremena da se život vrati u normalu.

Komentari 12

TM
trade_mark
09:10 13.09.2018.

nama u hrvatskojne trebaju ni uragani ni poplave ni erupcije vulkana... mi imamo vlade i državne institucije koje su triput veća prijetnja nego li bilo koja od navedenih prirodnih katastrofa.

VL
TA
Taylor
09:45 13.09.2018.

Je li netko cuo ovu djubrad iz EU - ropske unije da su ponudili pomoc Americkim gradjanima ili utociste u Europi? Jeste ih culi da se lome za ugrozene gradjane zapadne civilizacije i da su im pruzili pomoc, tako se lome oko ovih migranata i prijete Madjarima, ako ih ne ugoste? Madjarski Predsjednik bi trebao pozvati ove ljude u Madjarsku i ponuditi im pomoc, dok se to stanje sredi, to bi bila ogromna samarcina ovim dijabolikusima iz Brisela i Berlina.

VL
Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
10:54 13.09.2018.

Šta je to "flaširana voda" ??

VL
Avatar dzambo
dzambo
10:25 13.09.2018.

Kao prvo ''za sad'' trenutno ovdje kod mene je nesto poslije 3 ujutro...I uragan Florence je smanjio brzinu I sad je kategorija 2....400 km od obale je trenutno...a jacina vjetra je sad oko 170 km...ali I dalje ostaje jako los scenario za sve one koji zive uz samu obalu ili malo dalje od nje jer sa ljeve strane drzave iz TN I Dzordzije I dalje je pritisak vazduha prilicno nepovoljan za one koji se nadaju da ce to proc za dan a taj pritisak mogao bi sprijeciti Florence da brzo prodje kroz obalu Karoline....jer kak sad stvari stoje ako ostane temparatura visoka I u TN I u Dzordziji izmedju 90-85 F iduca 2-3 dana da bi taj uragan Florence lako mogao kruziti samo uz obalu Karoline ali I dalje bit u moru sto znaci to bi donijelo obilnu kisu I iduca cak 3-4 dana bez prestanka a to znaci potop velikih razmjera bi se produzio daleko I od obale I u gradove I mjesta koji nisu uz samu obalu….a to znaci oko 70 cm kise po m2 ...trenutno je za sad tak...a bitno se mozda I moze promjeniti za iducih 12 sati...

VL
SD
sdpesticid
21:42 13.09.2018.

sretno ameri, čim manje štete i bez žrtava.

VL
UB
UBS
09:24 13.09.2018.

da se rade kuće od betona i cigle nebi im ništa bilo.ovako svako melo klepajte te kućice od greda i šperploče...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.