Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA MATEMATIKA

Hrvati se rugaju urnebesnom cjeniku: 'Ovi su isto imali online nastavu'

FILE PHOTO: Facebook logos
JOHANNA GERON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
15.12.2020.
u 16:03

Sako od 699 kuna je nakon sniženja poskupio na 799,20 kuna

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca ponovno je osvanula objava koja je dobro nasmijala vjerne pratitelje ove popularne stranice. Uz opis "mala škola matematike" objavili su fotografiju cjenika koji bi trebao prikazivati cijene nakon popusta od 20%, no izračuni su iz nepoznatih razloga pošli po krivu.

Tako je cijena hlača, koje su se prije sniženja prodavale po cijeni od 2190 kuna, nakon sniženja postala 479,20. Sako od 699 kuna je nakon sniženja poskupio na 799,20 kuna. To je izazvalo lavinu šaljivih komentara.

"Ovi su isto imali online nastavu", "Koju završenu školu imate? Školu na trećem", "Ovo je računala ona što daje dnevne postotke na sjednici Stožera" i "2/4 pogođena. Sjedi 2", glase samo neki od brojnih komentara.

Mala škola matematike 🤣

Objavljuje Dnevna doza prosječnog DalmatincaPonedjeljak, 14. prosinca 2020.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije