Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV ŽIGMANOV

Hrvati opet imaju zastupnika u Srbiji: 'Protiv toga je bio naš diplomat, htio nas je razoriti'

Zagreb: Ministar Miro Kova? sastao se s predstavnicima Hrvata iz Vojvodine
Sanjin Strukic/PIXSELL
07.04.2022.
u 12:19

Predsjednik Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine Tomislav Žigmanov ušao je na nedavnim izborima u Skupštinu Srbije, a u razgovoru za Večernji list otkriva svoje političke planove, ali i zakulisne igre koje već neko vrijeme traju među Hrvatima u Srbiji.

Komentara 12

DU
Deleted user
12:34 07.04.2022.

Hidajet Biščević je iz jugororežimskog vremena. Okrenuo kaparan i uživa sve blagodati ovozemaljskog života na hrvatskoj grbači. Nije kriv što je i opet prevrtao kaparan, mislio je za sebe najbolje. Neće njemu sve ovo škoditi, ima on kaparana, sakoa, kodžuha, pun podrum.

BI
billynik
12:46 07.04.2022.

Biščević će nadmašiti i Mirka Galića.

MA
Manolo46
14:11 07.04.2022.

Hidajet nije naš diplomat. Nije mi jasno zašto on u HDZ-u ima toliku cijenu. Taj lik je za mene mrtav od onog trena kad je pod Sanaderom pričao protiv generala Gotovine. Hidajet je sve samo ne Hrvat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?