Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvati, oni koji nikad ne odustaju!

Nisu svjetski prvaci, ali su osvojili svijet, osobito ljubitelje nogometa, koji s njima žale jer su opet pokazali sve ono zbog čega nisu slučajno došli do finala – ljepotu nogometne igre, srčanost, ustrajnost, domoljublje i zajedništvo tima

Komentari 4

DU
Deleted user
00:59 18.07.2018.

Apsolutno se slazem, SP u nogometu je svjetski dogadjaj bez premca i igrati medju 4 najjbolja tima na njemu je fenomenalan uspijeh!A kamoli finale! Danas zahvaljujuci internetu i wikipediji lako i brzo se prisjetimo jednim klikom i brzim pogledom svih finalista i polufinalista od 1930. na ovamo. A hrvatska statistika je tu sjajna! Fenomenalna! Naime ,ako pogledam u zadnijih 40 ili 50 godina, medju 4 najjbolje rep. na SPima su uglavnom na kraju ekipe Brazila, Argentine, Njemacke, Italije, Francuske, Spanjolske. Zatim tu u to odabrano drustvo dolaze kao vise od jednom puta> Nizozemska, Engleska, Urugvaj Paragvaj, a sada i Hrvatska i Belgija! Koja je to cast! A u HR slucaju u samo 20 godina otkad igramo na SP kao samostalna drzava!No najveci uspijeh ovog srebra nije nadmaseni razultat iz 98. vec i taj ponovno ozivljeni skoro vec na zamoru hrvatski ponos, prkos "instiktivno" jedinstvo koje valjda nosimo u sebi,bar vecina. Toliko mladosti, toliko ljepote na ulicama Hrvatske i dijaspore ovih dana koje slave ovaj fenomenalni uspijeh! Koliko ponosa i vjere! Ne zaboravimo i nevjerojatni efekat promocije nase zemlje u cijelom Svijetu! Na kraju, imamo broncu, a sada i pozlaceno srebro i ja ne znam hoce li proci opet 20 godina ili manje, ali znam da cemo imati i to zlato na SP kad tad! To nam je sudbina! HVALA VATRENI!

VL
Avatar Oneill
Oneill
10:09 18.07.2018.

Neznam zašto je nešto sporno da neko istinu kaže nismo valjda Srbi da lažemo sami sebe tri puta i onda potvrdili to je to.Uz veselje moramo imati i razum za naše probleme samo mi ih možemo riješiti. Hrvatski nije moj Majčin Jezik.

VL
IP
info_punkt
02:25 18.07.2018.

je, ne odustaju... zato ih je već 300.000 pobjeglo van graditi ljepšu Njemačku, Irsku, Island...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.