Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurobarometar
Povratak na članak

Evo što Hrvati traže od Europske unije

Po pitanju zaštite vanjskih granica, zadovoljstvo hrvatskih građana poraslo je sa 37 na 53 posto

Komentari 7

Avatar neidemdalje
neidemdalje
20:58 19.09.2018.

ja jedino što očekujem od eu da se što prije raspadne...

VL
BE
beitsche
21:08 19.09.2018.

Novine su postale mjesto gdje mnogi lijece komplekse.politicari estrada ..uzas...pa ko bi normalan sutra otisao na kiosk

VL
ZE
Zeus609
04:04 20.09.2018.

Hahahahaha kakva retorika... :) očekuju... Neka samo očekuju... :) djed božićnjak je stvaran za odrasle kao i dar za djecu... :) treba vjerovat... Samo vjerovat... To je i više nego dovoljno! :)

VL
DU
Deleted user
20:30 19.09.2018.

Hrvati i danas imaju na raspolaganju tisuće pravnih recepata da se bore protiv ovakve podjele posla i tome sličnih gadosti, gdje na jednog proizvodnog radnika dolazi jedan iz Javne službe?! To nebi ni Arapski Emirati uspjeli prožvakati!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.