Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udružena akcija

Hrvati i Slovenac povezali se pa prodavali drogu, našli im i zolju

ecstasy
Arhiva VL
28.08.2012.
u 13:00

Akcija je trajala tri mjeseca, a rezultirala je prijavama protiv sedam osoba

Službenici Odsjeka organiziranog kriminaliteta Policijske uprave sisačko-moslavačke, nakon tromjesečnog kriminalističkog istraživanja, podnijeli su kaznene prijave protiv sedam osoba zbog 14 kaznenih djela zloporabe opojnih droga i dva kaznena djela nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. Kako je priopćio voditelj Odsjeka organiziranog kriminaliteta Igor Pasanac, radi nabavke i daljnje preprodaje opojne druge na području Hrvatske i Slovenije, međusobno su se povezale tri osobe sa sisačkog područja, dvije sa zagrebačkog te po jedna sa splitsko-dalmatinskog područja i Slovenije.

Tijekom akcije u kojoj je sisačko-moslavačka surađivala sa zagrebačkom i splitsko-dalmatinskom policijskom upravom zaplijenjeno je 245 grama marihuane i oko 150 ecstasyja. 

U završnoj je akciji pretragama kod osumnjičenih još pronađen 8,1 gram marihuane, digitalna vaga, automatska i poluautomatska puška, sačmarica, 184 komada raznog puščanog i pištoljskog streljiva, tijelo ručne bombe i tijelo ručnog bacača granata (zolje).

Osumnjičenima je određen pritvor.

Komentara 5

JA
james49
13:18 28.08.2012.

Zolja je trebala poslužiti za brzo prebacivanje droge preko granice.

TW
Tex_Willer
14:46 28.08.2012.

da su lovu od zarade pohranjivali u ljubljanskoj banci, ne bi bilo nikakve drame...

MR
mrAntonio
14:57 28.08.2012.

zbog 250 grama trave oni zatvorili 10 ljudi ... ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije